en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 41

lees(ie)zondag week 41

Is de zondag jouw leesdag? Dan zit je hier goed want op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Op zondag zet ik niet alleen de artikelen van week 41 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

De Afsluitdijk: Neerlands trots in de spotlights

Dat de Afsluitdijk Nederland beschermt tegen het water, daar sta je niet bij stil . Zeker niet als je met een snelheid van 130 kilometer per uur, over de 32 kilometer lange dijk raast.

En dat de Dijk ook nog eens met de hand is gebouwd, is helemaal naar de achtergrond verdwenen. Toch is de Afsluitdijk Nederlands langste dijk, die al 85 jaar intensief wordt gebruikt, een unieke plek in de wereld. Tijd om dáár eens bij stil te staan.

Fietsroute met lunch onderweg van Trekpleister

T/m 31 oktober zijn de Trekpleister Fietsweken. In die periode kun je voor slechts €7,49 in de winkels van deze voordeel drogist een fietsroute, inclusief een lunch kopen. Er is keus uit 22 verschillende routes, die je kunt selecteren vanaf een kaart. Maar er is ook een lijst, als je dat makkelijker vindt. Heb je een route uitgekozen? Dan kun je tot eind deze maand op de website een route-met-lunchvoucher bestellen. In het artikel Fietsroute met lunch onderweg van Trekpleister lees je er alles over.

Je maaltijd thuis laten bezorgen

Je maaltijd thuis laten bezorgen kan op het Friese platteland pas sinds een paar jaar. Slechts 5 restaurantjes brengen je pizza, kapsalon en wat Turkse gerechten bij je thuis. In Meppel daarentegen zijn er 12 spelers op de thuisbezorgd markt. En is de keuze veel groter. Dus ook aantrekkelijker om eens te proberen. maaltijd thuis laten bezorgen

Mijn wensen als het om mijn uitvaart gaat

Vind je het gek dat ik nu al weet hoe mijn uitvaart en later uit zal zien? Dat ik dit nu al weet komt niet alleen omdat ik voor @offerte.nl een blogpost schreef en in de uitvaartwereld ben gedoken.
Al veel eerder heb ik over mijn uitvaart nagedacht en heb ik mijn uitvaartwensen opgeschreven. Mijn gezinsleden weten dat en ook waar het ligt. En dat vind ik een geruststellende gedachte. Hoe zit dat bij jou? Denk jij wel hier weleens over na?

Lees(ie) zondag week 41

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial