en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 42

lees(ie)zondag week 42

Is de zondag jouw leesdag? Dan zit je hier goed want op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Op zondag zet ik niet alleen de artikelen van week 42 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Gratis straatkunst in Groningen

Wie houdt er nou niet van gratis. En dat komt goed uit want in sommige plaatsen is zo veel te zien dat je helemaal niet naar een museum hoeft te gaan om kunst te bekijken. Zo ook in Groningen waar je tijdens je wandeling of fietstocht door de stad ruim 400 beelden en andere kunstuitingen tegen kunt komen. Gewoon op straat, waar je gratis straatkunst kunt bewonderen.

Onder de loep: Social deal

Dit keer neem ik het Social deal “onder de loep”. Ik ga uitzoeken hoe het werkt, bij welke activiteiten je de vouchers kunt gebruiken. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je echt voordeliger uit bent als je via Social deal een voucher koopt. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Social deal “de hort op wilt gaan”.

Mijn grootste boodschappen ergernissen

Ik heb een ontzettende hekel aan boodschappen doen. Het moet nou eenmaal gebeuren, dat realiseer ik mij al te goed, maar toch. Ik hou er niet van. En eigenlijk weet ik niet eens waarom ik er zo’n hekel heb.

Wel weet ik dat veel dingen mij tegenstaan bij het boodschappen doen. En die zet ik op een rijtje in deze boodschappen ergernissen top 20.

Weekend skiën in Montana Snowcenter

Ik ging een weekendje skiën in Montana Snowcenter in Westerhoven, vlakbij Eindhoven. We hadden er een weekend aan vastgeknoopt, zodat wij volop konden genieten van de mogelijkheden die een overdekt skicentrum te bieden heeft. Want dat zijn er nogal wat. Je kunt namelijk niet alleen vrij skiën of snowboarden. Je kunt ook een weekendcursus boeken, zodat je tijdens je “echte” wintersportvakantie niet zo staat te stuntelen.

6 Betaalbare overnachtingsmogelijkheden

Als je voordelig ergens wil overnachten denk je misschien gelijk aan een Bed and Breakfast. Toch betaal je een aanzienlijk bedrag voor je logies en ontbijt in een woonhuis waar het ontbijt voor de volgende dag bij inbegrepen is. Zoals op Wikipedia zo mooi wordt omgeschreven.
Ik ben daarom op zoek gegaan naar betaalbare overnachtingsmogelijkheden. Ik heb er 6 gevonden.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial