en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 43

lees(ie)zondag week 43

Zin in wat leeswerk? Dan zit je hier goed want op Lees(ie) zondag kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Op zondag zet ik niet alleen de artikelen van week 43 op een rijtje, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Gezocht: hotel in de natuur

We zijn verhuisd. En een verhuizing gaat je niet in je “koude kleren zitten”. Wat hebben wij een werk verzet de laatste maanden. En nu ben ik moe, doodmoe. Ik snak naar een weekend rust, lekker eten en drinken en even niets te moeten. Gewoon even er tussenuit. Want voor je het weet heb je ieder weekend mensen over de vloer die het nieuwe huis willen bekijken. Ben jij ook op zoek naar een leuk hotel in de natuur? Kijk dan even op hotel Maashof of lees mijn blog even 👇Gezocht: hotel in de natuur.

Dit vinden reisbloggers de leukste kerstmarkten

Kerstmarkten je kunt er niet omheen. Maar het zijn er zo veel dat je niet weet welke je moet kiezen. Want welke kerstmarkten zijn echt leuk of juist net een beetje anders dan het standaard aanbod van Bratwurst en Glühwein?
Ik stelde deze vraag in een Facebookgroep voor reisbloggers. Binnen dag reageerde een aantal enthousiaste reisbloggers die allemaal wat over hun favoriete kerstmarkt wilden schrijven. Een verzameling van de leukste tips en to do’s vind je in deze blogpost.

De Prinsentuin, oase van rust midden in het centrum van Groningen

Sommige dingen moet je weten te vinden: zoals de Prinsentuin in Groningen. Een oase van rust midden in de binnenstad. Het is een renaissancetuin die in 1626 is aangelegd. De ingang van de Prinsentuin is aan de Turfsingel, maar ook vanaf het Martinikerkhof (achter de beroemde Martinikerk) kun je de tuin bereiken.

Het laatste tafeltje, een last minute maaltijd met korting

Het laatste tafeltje is een last minute maaltijd met korting. Je kunt het vergelijken met de laatste stoelen in een vliegtuig die je tegen een gereduceerd tarief kunt afnemen. Last minutes zijn zo ingeburgerd dat ze niet alleen voor vliegreizen worden aangeboden maar ook voor autohuur, hotelovernachtingen en busreizen. Maar tegenwoordig heeft ook de Noordelijke horeca ontdekt hoe zij op de valreep van hun lege tafeltjes af kunnen komen. Hoe het werkt lees je in mijn blog.

Doe mee met de Natuurwerkdag!

Op de eerste zaterdag van november organiseert Landschapsbeheer Nederland de jaarlijkse  Natuurwerkdag. Op 2 november gaan vrijwilligers in het hele land aan de slag voor het beschermen en behouden van natuur en landschap. Eigenlijk is de Natuurwerkdag is een soort NL.doet, maar dan in de natuur. Want in het hele land zijn er initiatieven waarvoor je je kunt aanmelden.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial