en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 45

lees(ie)zondag week 45

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Dus heb je zin om wat blogs te lezen dan zit je hier goed. In dit artikel kun je alle blogs van afgelopen week nog even teruglezen. Niet alleen de artikelen van week 45, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

De Martinitoren beklimmen

De Martinitoren, aan de Grote Markt, is de bekendste maar ook hoogste toren van de stad Groningen. En hoge gebouwen wil je natuurlijk beklimmen! Dat kan: ook de Martinitoren kun je op. In totaal heeft de toren 255 trappen, dus een beetje conditie is wel vereist. Maar eenmaal boven word je beloond met een prachtig uitzicht.

Wintersportfabels die je gerust in de wind kunt slaan

Als wintersport fan kijk op zondagmiddag graag naar RTL Showmagazine. Je weet wel dat wintersportprogramma dat op RTL-4 wordt uitgezonden. Bij het zien van die winterse beelden kom ik gelijk in de wintersportstemming. Helaas staat het programma bol van de reclames waardoor het lijkt, dat je hele dure spullen moet aanschaffen om op wintersport te gaan. Maar geloof mij. Ook zonder de aanprijzingen van deze sponsors kun je prima van je wintersport genieten. Leg deze wintersportfabels dus gerust naast je neer!

Vakantiehuisje in de Ardennen? Check dan eerst deze 7 websites

De Ardennen; wie kent die niet? Deze prachtige omgeving op een paar uur rijden vanaf Utrecht is een populaire vakantiebestemming. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het prachtige landschap met de bossen, vele riviertjes en kleine dorpjes heeft veel te bieden. Een ideale omgeving om een vakantiehuisje te boeken. Maar waar vind zo’n vakantiehuisje in de Ardennen? Ik vond 7 websites met de leukste vakantiewoningen.

Bananenbrood: zo gemaakt en zo lekker!

Ben je op zoek naar snelle ontbijtjes die je ook mee kunt nemen? En ook op andere plekken dan aan de ontbijttafel kan nuttigen. Dan heb ik een lekker recept voor je. Zo maakte ik enige tijd geleden ontbijtmuffins. Maar ik heb nu iets anders ontdekt, namelijk bananenbrood. En daar ben ik erg enthousiast over. Het recept dat ik vond op Smulweb is super makkelijk te maken en zie hier het resultaat.

Ik was deze week 3 dagen in Parijs met mijn allerbeste vriendin Hilde om onze 35 jaar vriendschap te vieren.
Deze vriendschap en de weekendjes weg die wij jaarlijks ondernemen zijn eigenlijk de basis van Mam is de hort op. Want ook nu waren wij “simpel weg, voor niet te veel” .

De komende weken kun je op mijn blog lezen waarom wij kozen voor de trein i.p.v. het vliegtuig, dat fietsen in Parijs prima te doen is en natuurlijk geef ik een aantal budgetvriendelijke tips voor een paar dagen Parijs.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial