Ik wil geen reclamefolders meer in de brievenbus!

reclamefolders

Wekelijks gaan hier 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden deze folders linea recta bij het oud papier. Hartstikke zonde van al dat papier. Temeer omdat je alle aanbiedingen en zelfs de reclamefolders ook online kan bekijken. En dat scheelt heel wat papier.

Geen reclamefolders meer in de brievenbus!

Natuurlijk wil ik op de hoogte blijven van allerlei aanbiedingen. Het kan namelijk zo maar zijn dat het Kruidvat voordelige treinkaartjes heeft, het Trekpleister een leuke fietsroute met lunch in de aanbieding heeft en dat het bij Lidl tijd is voor het wintersportassortiment.  En daar wil ik natuurlijk wel op tijd van weten. Alleen zonder die stapel reclamefolders op de mat.

Maar wel op de hoogte van alle aanbiedingen

Ik heb dus de app van reclamefolder.nl op mijn telefoon gezet. Een app waarin je van alle winkels de reclamefolders en aanbiedingen kunt bekijken. Zelfs van winkels waarvan ik nooit een papieren folder kreeg, kan ik nu gewoon bekijken. Daarnaast zie je wanneer de aanbiedingen ingaan maar ook tot wanneer ze geldig zijn. Ook zie je de populairste aanbiedingen en worden alle aanbiedingen nog eens per categorie aan je gepresenteerd.

Daarnaast kun je ook via Instagram op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen. Via @budgethome of op de website van Budgethome zie je iedere week een selectie van de leukste woonaanbiedingen.

Ja-Nee sticker op de brievenbus

Nu ik weet hoe ik online op de hoogte kan blijven van wat er in de reclame is, heb ik ook maar eens een ja-nee sticker gehaald. Deze sticker kun je gratis halen in het gemeentehuis,  maar ook online bestellen bij gratis.nl. Ze zijn er in 2 soorten:

  • NEE-NEE-sticker: je krijgt dan geen reclamedrukwerk maar ook geen huis-aan-huisbladen in je brievenbus.
  • NEE-JA-sticker: Je krijgt dan geen reclamefolders in je brievenbus, maar wel huis-aan-huisbladen.

reclamefolders nee ja

Als je helemaal geen ongeadresseerd reclamedrukwerk wilt ontvangen, dus ook geen huis-aan-huisbladen kun je ook een NEENEEsticker op je brievenbus plakken.  Daarnaast kun je je bij Postfilter afmelden voor geadresseerde reclame.

Hoe blijf jij op de hoogte van de aanbiedingen? Online of via de reclamefolders die je in je brievenbus vindt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.