en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 46

lees(ie) zondag week 46

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Zondag is de dag dat je alle blogs van afgelopen week nog even kunt teruglezen. Dus heb je zin in wat leeswerk dan zit je hier goed. Niet alleen de artikelen van week 46, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

10 Redenen om met de trein naar Parijs te gaan

Begin november ging ik samen met mijn beste vriendin een paar dagen naar Parijs. Met de trein. Want toen wij ons de vraag stelden? “Gaan we met de trein of met het vliegtuig?” Was het antwoord: “We gaan met de trein”. En dat is niet alleen omdat de treintickets voordelig zijn. Ik kan 10 redenen geven om met de trein naar Parijs te gaan.

Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep

Erwtensoep is het minst fotogenieke recept wat ik kan bedenken. Maar het is wel erg lekker. Zeker als de soep zelf is gemaakt. Want dat doen we ieder jaar rond deze tijd. Dan maken we 2 flinke pannen snert die vervolgens de vriezer in gaan. In deze blogpost deel ik ons eigen recept voor een paar pannen snert.

Ik wil geen reclamefolders meer door de brievenbus

In het weekend en in het begin van de week gaan hier 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden deze folders linea recta bij het oud papier. Hartstikke zonde van al dat papier. Hoe je op een andere manier op de hoogte kan blijven van alle aanbiedingen lees je in Ik wil geen reclamefolders meer door de brievenbus.

De beste tickets voor het Amsterdams Light Festival

Vorig jaar ben ik naar het Amsterdam Light Festival geweest en dat was een leuke ervaring.  En bij het zien van alle mooie plaatjes die ik voorbij zie komen, krijg ik weer zin om te gaan boeken. Daarnaast is er dit jaar een hele nieuwe route en een nieuw thema! Wil je er ook een keer naartoe? Check dan snel dit artikel waarin ik  de beste, maar ook de voordeligste tickets voor het Amsterdams Light Festival voor je op een rijtje heb gezet.

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet teveel weg. Ik ben dan ook fan van Vakantieveilingen, met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Hoera! Deze week zijn er op Facebook veel nieuwe volgers bijgekomen. Waren dat er op woensdag 600,  op dit moment zijn er ruim 700 mensen die Mam is de hort op leuk vinden en ook regelmatig volgen. Zo leuk, want daar doe je het voor!

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial