en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 48

lees(ie) zondag week 48

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Dé dag dat je alle blogs van afgelopen week nog even kunt teruglezen. Dus heb je zin in wat leeswerk dan zit je hier goed. Niet alleen de artikelen van week 48, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Fietsen in Parijs. Doen of niet doen?

In een buitenlandse stad huur ik graag een fiets. Maar durf ik ook te fietsen in Parijs? Ik weet namelijk niet of Parijs ingesteld is op fietsers. Of er fietspaden zijn. En dan dat drukke verkeer. Maar ik durfde ook door Rome te fietsen. Waar ik met gevaar voor eigen leven, tussen de claxonnerende auto’s en behendige scooters door, mijn weg probeerde te vinden. Maar durf ik ook in Parijs te fietsen?

Op zoek naar een stedentrip? Check dan deze 10 sites

Ben je op zoek naar een leuke stedentrip? Bijvoorbeeld naar Londen. En zie je zo veel aanbiedingen dat je door de ‘bomen het bos niet meer ziet’. Check dan eerst deze 10 sites. Dan weet je gelijk waar je een leuke aanbieding kunt scoren, maar ook waarin de aanbiedingen met elkaar verschillen.

Shop slim. Lever oude kleding in!

Er komen steeds meer winkels waar je je oude kleding kunt inleveren. Veel bekende winkelketens zorgen ervoor dat je oude kleding én schoenen worden hergebruikt of gerecycled. In dit artikel vind je 3 winkels die gebruikte spullen inzamelen en in ruil daarvoor korting geven op je volgende aankoop. Dus als je slim bent. Lever dan eerst je oude kleding in voordat je iets nieuws gaat kopen.

10 Redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Misschien herken je dit wel. Je portemonnee zit vol met kassabonnen. Bonnetjes die je gedachteloos in je portemonnee stopt maar waar je eigenlijk niets mee doet. Behalve dan de bon die tevens een garantiebewijs is, die scan ik altijd in. Maar de rest. Weg ermee. Waarom het verstandig is om na een aankoop een kassabon te bewaren, vertel ik je hier.

Ik heb een sterretje in de voorruit. Wat nu?

Ik weet het nog goed. Het was een paar dagen voordat we gingen skiën. De skispullen lagen klaar, het vignet zat al op de voorruit toen mijn man ’s avonds thuiskwam met de mededeling: “Ik heb een sterretje in de voorruit”.
En dan weet je genoeg. Toch? Zelfs een leek als ik weet dat je met een sterretje of een scheurtje in je voorruit niet op wintersport kan. En dat de schade snel gerepareerd moet worden. Want ook al is een sterretje nog zo klein, bij sterke temperatuurwisselingen kan het zo maar een flinke barst worden. En daar moet je toch niet aan denken als je op vakantie gaat.

14 Tips waarmee je voordelig naar het museum kunt

Verschillende politieke partijen zijn het erover eens dat Nederlandse musea 1 dag in de maand gratis toegankelijk zijn. Maar voordat het zover is kan nog wel even duren, denk ik. Gelukkig heb ik een aantal tips verzameld waarmee je toch voordelig naar het museum kunt gaan.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial