en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 49

lees(ie) zondag week 49

Misschien heb je door alle sinterklaasdrukte niet veel tijd gehad om blogs te lezen. Vandaar dat ik tijdens deze Lees(ie) zondag alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje zet. Niet alleen de artikelen van week 49, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Marion stampt bladspinazie

Ik hou stamppot. Het is dat er veel calorieën in zitten maar anders zou ik het een paar keer per week eten. En dan niet alleen de standaard zuurkool- of boerenkoolstamppot. Nee, er zijn meer stamppot recepten bij mij favoriet.
Bijvoorbeeld deze stamppot met bladspinazie die ik vond op Smulweb is niet te versmaden. Wil je deze stamppot ook een keer maken? Klik dan hier voor het recept.

20 keer voordelig de hort op met seniorenkorting

Leuke dingen doen en de hort op gaan, worden als je ouder bent een stuk goedkoper. Je krijgt namelijk seniorenkorting op museumkaartjes, de tram en de bus maar ook op verschillende uitstapjes. Het kan dus geen kwaad om te zeggen hoe oud je bent, als je aan de kassa staat.
Maar welke seniorenkortingen zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je hiervan profiteren? Ik zet 20 aantrekkelijke aanbiedingen voor senioren op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer voor je op een rijtje.

seniorenkorting, age is just a number

Op stap met de izi-TRAVEL app

Laatst maakte ik een stadswandeling met een routebeschrijving van de ANWB. Op zich was dat best te doen, maar achteraf gezien had ik het ook anders kunnen aanpakken.
Met de izi.TRAVEL app bijvoorbeeld. Een gratis app waarmee je een stad of omgeving kunt verkennen en alle nuttige informatie erbij cadeau krijgt. Off line, dus zonder roamingkosten!

Mijn jeugdherinneringen bij de top 2000

Als kind uit de jaren zestig heb ik nogal wat ontwikkelingen meegemaakt. Zoals de intrede van de kleurentelevisie, de platenspeler met zijn 45 en 33 toeren platen. De komst van het cassettebandje, de walkman, de CD-speler en niet te vergeten de computer én de mobiele telefoon. Ik heb ze allemaal zien gaan én komen. En dat heeft zeker invloed gehad op mijn jeugd, mijn muzieksmaak en op mijn herinneringen bij mijn nummers in de Top 2000.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen vind je weer een nieuw artikel op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial