Slapen

De HotelWeek is gestart! Grijp je kans!

HotelWeek is gestart

De HotelWeek is er weer!  Boek je in de periode van 16 t/m 22 december 2019 via HotelSpecials een overnachting, dan betaal je slechts een fractie van de (normale) prijs.

Vanaf € 50,– slaap je in een 3 of  4 sterren hotel. En voor een paar tientjes meer zelfs in een 5 sterren hotel. En altijd inclusief ontbijt. Dus perfect voor een weekendje weg.

Wat is de HotelWeek?

De HotelWeek is voor hoteliers een perfecte mogelijkheid om in te spelen op de komende wintermaanden, waarin de vraag naar hotelkamers lager is. Voor hotelgasten, zoals jij en ik is het een ideale gelegenheid om deze winter voordelig ertussenuit te gaan.

In het artikel 4 tips om voordelig in een luxe hotel te overnachten vertel ik welke mogelijkheden er naast de HotelWeek nog meer zijn.

Wat kost een overnachting in de HotelWeek?

Omdat ik geabonneerd ben op de Nieuwsbrief van Hotelspecials heb ik al een korte preview kunnen meepikken. En kan ik nu al een voordelige overnachting boeken.

Niet dat ik dát al gedaan heb, maar ik heb wel alvast gekeken welke hotels er dit jaar meedoen met de actie. En ik ben blij verrast.

Vanaf maandag 16 december zie jij deze hotels ook en kun je voor een fractie van de normale prijs een overnachting boeken. Zet maandag 16 december dus maar in je agenda!

Hier moet je wel op letten

Let er wel op dat je verblijf in januari en februari moet zijn. Én dat de prijzen die je ziet exclusief servicekosten zijn .

Boek je 1 nacht dan betaal je €10,00 extra. En €15,00 meer als 2 of meerdere nachten boekt. Daarnaast zijn de prijzen op basis van tweepersoonsbezetting per kamer per nacht. Bij de getoonde prijzen staat altijd duidelijk aangegeven of deze inclusief of exclusief city tax zijn.

HotelWeek hotelkamer

De Hotelweek duurt tot en met 22 december

Wil je ook voordelig overnachten? Wacht dus niet te lang en reserveer vanaf 16 december nog een nachtje weg plus ontbijt in een luxe hotel.

Ga jij een luxe overnachting boeken tijdens de Hotelweek?

  1. Hi, dit is een leuke actie! Ik kan direct kijken of er een leuk hotel tussen zit. Een weekendje weg is ALTIJD een goed idee 😉

  2. Wel leuk voor de mensen die niet super veel geld hebben, maar toch een keer lekker weg willen gaan

  3. Wow, wist zelfs niet dat dat bestond! bedankt voor de tip!

  4. Eva

    Dat is nog eens een leuk geprijsd! Ideaal voor mensen met een low budget!

  5. Wat een goede tip zeg. Wij gaan helaas maar zelden een weekendje weg. Ik heb het op de agenda gezet om toch eens te kijken wat de mogelijkheden zijn 😉

  6. Nee, maar dat is meer omdat ik gewoon graag thuis blijf. Anders lijkt me dit zeker leuk om te doen.

  7. Wow wat goedkoop! Ik ga dit weekend met mijn kleintje een weekend weg, maar al geboekt helaas

  8. ah wat heerlijk en goed betaalbaar leuk als je minder geld te besteden hebt maar wel weg wilt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial