Reizen

Doe mee! Win een reisgids van the Media Bay

Win een reisgids van the Media Bay

Ik ben fan van de reisgidsen van the Media Bay. En misschien word jij dat ook wel.  Ik ga namelijk 5 lezers van Mam is de hort op blij maken met een kortingscode van elk 10 euro voor een reisgids van the Media Bay. En omdat deze reisgidsen heel voordelig zijn betekent dit dat de winnaar een gratis reisgids kan uitzoeken.

De reisgidsen van the Media Bay

In the Media Bay shop vind je veel verschillende reisgidsen. Voor een zonnige vakantiebestemming in Europa, maar ook voor een stedentrip van een paar dagen in eigen land of net over de grens. Er is volop keus.  Daarnaast zijn de gidsen heel voordelig. De prijzen variëren van 5,– tot 10,–. Dus een een perfect cadeau voor mensen die graag “de hort op gaan”.

reisgids van the Media Bay

Reisinformatie gelijk in de hand

Iedere reisgids bevat een aantal uitgewerkte wandelingen die je langs bekende, maar ook minder bekende plekken leiden.  Je krijgt praktische reistips, informatie over de meest bekende highlights maar ook tips van locals over verborgen plekjes die je als toerist nooit en te nimmer zal weten te vinden.

De reisinformatie van the Media Bay kun je downloaden op je tablet of smartphone. Waardoor je alle achtergrond informatie altijd “in de hand” hebt. En niet voortdurend een gids hoeft mee te sjouwen.

Win een reisgids van the Media Bay!

Wil jij een reisgids van the Media Bay winnen?  Dan moet je dit doen.

  • Ga naar het Facebookbericht van deze  winactie en like dit bericht.
  • Vertel in een reactie welke reisgids je het liefst wilt hebben en waarom?

Het zou leuk zijn als je dit bericht deelt, maar dat hoeft niet om kans te maken op  een gratis reisgids.

Heb je geen Facebook dan kun je ook onder deze blog  een reactie achterlaten. Ook hier ben ik benieuwd welke reisgids je wilt winnen en waarom.

Grijp  je kans en doe mee!

Deze winactie loopt tot en met 2 januari 2020. Op 3 januari a.s.  maak ik op de Facebookpagina van Mam is de hort op de 5 winnaars bekend. Deze winnaars krijgen dan een code waarmee zij een gratis reisgids kunnen bestellen. Dus grijp  je kans en doe mee.

Welke reisgids wil jij graag winnen? En waarom?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial