Eten & drinken

Waar kun je de restaurantvoucher van Primera besteden?

restaurantvoucher van primera

Heb jij ook bij Primera een restaurantvoucher gekregen? Waarschijnlijk wel. Want bij aankoop van je kerstzegels, maar ook als je een andere aankoop deed kreeg je bij Primera een restaurantvoucher van Heerlijk.nl cadeau. Hiermee krijg je 50% korting op een heerlijk diner of lunch in verschillende restaurants. Dat is dus uit-eten voor de helft van de prijs. Als je hier meer over wil weten, lees dan even verder.

De restaurantvoucher van Primera

Ga snel naar de website van de Primera restaurantactie waar precies wordt uitgelegd waar je je voucher kunt besteden, tot wanneer de voucher geldig is en waaraan je nog meer moet denken.

Op de homepage zie je gelijk waar je aan toe bent: je krijgt 50% korting op een heerlijk diner, de voucher is geldig tot en met 31 mei 2020 en je kunt zelf aangeven in welke regio of in welk restaurant je wilt eten.

Verder zie je verschillende prachtig gedekte tafels die je gelijk uitnodigen om eens te kijken welke restaurants aan deze actie meedoen, wat zo’n diner met korting je gaat kosten en hoe het restaurant scoort op de website van Heerlijk.nl

Hoe werkt deze restaurantactie?

Zit er een restaurant voor je bij, dan kun je op de foto klikken en word je gelijk naar hun website geleid. Je krijgt wat informatie over het restaurant, de prijs die je normaal zou betalen en wat je moet afrekenen als je een restaurantvoucher van Primera hebt. Daarnaast zie je een kalender waarop je de beschikbaarheid kunt zien.

Zit er een restaurant voor je bij, op een datum die jou uitkomt dan klik je op de gewenste datum en vervolgens op het tijdstip dat je wilt gaan eten en met hoeveel personen. Als laatste voer je je code in en je e-mailadres.

Wat er daarna gebeurt weet ik nu nog niet want ik heb zelf nog geen code verzilverd. Maar ik verwacht dat je in de mail de nodige informatie krijgt maar dat het ook verstandig is om je restaurantvoucher te bewaren. Je kunt trouwens ook even op de algemene voorwaarden kijken met nog meer handige weetjes

Wat valt op bij deze Primera actie?

In positieve zin valt op dat je de voucher ook kunt gebruiken als je met meerdere mebsen wilt eten. Dus niet alleen voor 2 personen, wat vaak gebruikelijk is. Het minimum aantal is 2, maar het maximum is 12 personen.

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk en het aanbod restaurants in ruim en je vindt menu’s in verschillende prijsklassen.

Minder vind ik dat sommige restaurants weinig beschikbare data hebben en dat de korting niet geldig is op dranken. Maar verder heb ik niets aan te merken op deze actie.

Dus heb je zin om na de feestdagen lekker voordelig uit-eten te gaan en je hebt een restaurantvoucher van Primera? Kijk dan even op de website of jouw favoriete eettentje erbij staat.

Heb je geen voucher gekregen? Op de website van Heerlijk.nl vind je nog meer restaurants waar je zonder voucher maar met korting kunt lunchen en dineren.

Heb jij een restaurantvoucher van Primera? En ga jij met korting uit-eten?

  1. Reactie door auteur

    Marion Stam

    Dat is vervelend. Misschien dat de tekst op de website niet is aangepast vanwege het coronavirus. Misschien kun je je telefonisch contact opnemen met het hotel. Mam is de hort op is echter niet aansprakelijk voor dit soort zaken.

  2. J.Erne

    Is niet te gebruiken of te verzilveren Het is waardeloos

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial