en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 51

lees(ie) zondag week 51

Misschien heb je niet veel tijd gehad om mijn blogs te lezen?  Tijdens deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje zet. Niet alleen de artikelen van week 51, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

De Hotelweek is gestart. Grijp je kans!

Alleen vandaag nog kun je profiteren van de alle voordelen van de de HotelWeek! Boek je vandaag via HotelSpecials.nl een overnachting, dan slaap je voor een fractie van de (normale) prijs in een 3 of 4 sterren hotel. En voor een paar tientjes meer zelfs in een 5 sterren hotel. En altijd inclusief ontbijt. Dus perfect voor een weekendje weg. Je leest er alles over in dit artikel!

Moet je blij zijn met een GiftForYou kaart?

Ik ben geen fan van de GiftForYou kaart.
Je moet namelijk zo veel dingen doen om te er achter te komen waar je je cadeau kunt besteden. Maar ook dat je niet te lang moet wachten met verzilveren. Anders is de cadeaukaart verlopen en kun je er niets mee. En dat de deelnemende organisaties voornamelijk in de Randstad zijn. Dus als je in het Noorden woont de keuze erg beperkt is. Vandaar dat ik nooit een GiftForYou kaart cadeau zal geven.

Wat is slimmer? Sneeuwkettingen huren of toch kopen?

Als je op wintersport gaat is het verstandig als je sneeuwkettingen bij je hebt. Sneeuwkettingen bieden extra grip en veiligheid op sterk besneeuwde en beijzelde bergwegen, waar winterbanden tekort schieten. Daarnaast zijn er (berg)wegen waar je zelfs verplicht bent om ze te gebruiken. Dus als je geen zin in een boete hebt of wilt voorkomen dat je in een gevaarlijke situatie belandt, zorg dan dat je goed passende sneeuwkettingen bij je hebt.

Maar stel dat je om de zo veel jaar een ander merk auto hebt dan kun je misschien beter sneeuwkettingen huren. Zeker als je geen gangbare bandenmaat hebt ben je hiermee voordeliger uit.
Nadeel is dat je de kettingen moet ophalen en moet terugbrengen en dat je elke reis andere kettingen kunt meekrijgen. Je moet dan elke keer weer oefenen met de nieuwe kettingen. Dus wat is slimmer? Sneeuwkettingen huren of toch kopen?

Doe mee en win een reisgids van the Media Bay

Hou je van reizen en wil je van te voren weten wat je kunt verwachten als je op reis gaat. En ook nog eens al deze informatie onderweg bij de hand hebben?  Doe mee dan mee met deze winactie! Ik ga namelijk 5 lezers van Mam is de hort op blij maken met een kortingscode van elk 10 euro voor een reisgids van the Media Bay. En omdat deze reisgidsen heel voordelig zijn betekent dit dat de winnaar een gratis reisgids kan uitzoeken.the Media Bay Reisgidsoverzicht

Mijn grootste boodschappen ergernissen

Boodschappen doen is niet mijn hobby en het kost ook nog eens veel tijd. Want op de een of andere manier kies ik altijd de verkeerde rij en sta ik veel langer dan anderen te wachten bij de kassa. Dat kan anders. Op de website van Margriet vond ik een paar handige tips die je helpen de snelste rij te kiezen en waardoor je sneller door de supermarkt bent. Doe er je voordeel mee tijdens je kerstinkopen!

Q +A Marion Stam

De Q + A voor dit artikel staat voor Question + Answer, die ik even heb “geleend” van Veronica Magazine die hier wekelijks op de mat ploft. In deze rubriek met 9 verrassende vragen en antwoorden krijg je toch een ander beeld van de persoon die je alleen maar kent van de TV. En in dit geval die je kent van Mam is de hort op. Dus stel ik de volgende 9 vragen gewoon aan mijzelf.

Waar kun je de restaurantvoucher van Primera besteden?

Heb jij ook bij Primera een restaurantvoucher gekregen? Waarschijnlijk wel. Want bij aankoop van je kerstzegels, maar ook als je een andere aankoop deed kreeg je bij Primera een restaurantvoucher van Heerlijk.nl cadeau. Hiermee krijg je 50% korting op een heerlijk diner of lunch in verschillende restaurants. Dat is dus uit-eten voor de helft van de prijs. Als je hier meer over wil weten, lees dan dit artikel.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial