en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 52

lees(ie) zondag week 52

Dit is alweer de laatste Lees(ie) zondag van 2019. Dus als je weinig tijd hebt gehad  om mijn blogs te lezen, pak dan nu je kans  Tijdens deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 52, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Kun je beschadigde VVV-bonnen nog gebruiken?

Ze zitten al bijna een half jaar in mijn portemonnee: deze 2 VVV-bonnen. Ze zijn flink gehavend omdat er ooit in mijn tas een flesje water is gaan lekken. Ook zitten ze hier en daar wat los, maar voor de rest zijn ze compleet. Maar zal ik deze VVV-bonnen nog wel kunnen gebruiken? Ik zoek het voor je  uit.

Wat betekent Kerstmis voor jou?

Dinsdag en woensdag was het Kerst en was ik lekker thuis. Ik ben de laatste tijd zo vaak weg geweest dat ik het heerlijk vind om de kerstdagen met familie door te brengen. Maar ook kerstfilms kijken, een boek lezen en natuurlijk genieten van de top 2000. Want daar ben ik gek op. En dan het liefst in een casual outfit; dus zonder opsmuk en tierelantijnen. Heb jij leuke kerstdagen gehad?

Eindejaar gebruiken op het Friese platteland

Je kunt er niet omheen; om alle tradities aan het einde van het jaar. Want wie bakt er nou geen oliebollen op oudjaarsdag en de kerstboom die staat toch (nog) in iedere huiskamer. Maar dan heb ik het over gewone gebruiken die iedereen wel kent. Zoals het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Op het Friese platteland echter zijn weer heel andere gebruiken.

De zin en onzin van een annuleringsverzekering

Nee, dit zijn niet mijn voeten. Het is dus niet zo dat ik mijn reis moet annuleren vanwege een ongeval. Dat ik een beroep moet doen op mijn annuleringsverzekering. Want een annuleringsverzekering sluit ik eigenlijk nooit af. Ik vind het eigenlijk een beetje onzin. Toch kan het wel verstandig zijn om een annuleringsverzekering af te sluiten. Waarom wel? Dat lees je in dit artikel.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Fijne zondag.

Groet van Marion

Heb je trouwens al meegedaan met mijn winactie i.s.m. the Mediabay?  Op 3 januari ga ik 5 lezers van Mam is de hort op blij maken met een kortingscode van elk 10 euro voor een reisgids van the Media Bay. En omdat deze reisgidsen heel voordelig zijn betekent dit dat de winnaar een gratis reisgids kan uitzoeken. Dus hou je van reizen en wil je van te voren weten wat je kunt verwachten als je op reis gaat. En ook nog eens al deze informatie onderweg bij de hand hebben?  Doe mee dan mee met deze winactie!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial