en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 1

lees(ie) zondag week 1

Welkom op deze eerste Lees(ie) zondag van 2020. Tijdens deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 1, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Een nieuw jaar, dus een nieuw begin

Ik wens ieder een een ondernemend 2020. Maar voor een nieuw jaar maak ik geen “goede” voornemens. Gewoon omdat ik ze meestal niet kan waarmaken. En ik ben niet de enige. Want waarom komen ieder jaar dan dezelfde goede voornemens voorbij: zoals stoppen met roken, afvallen en meer bewegen. Het is altijd hetzelfde liedje.
Het motto #BeginGewoon vind ik veel realistischer. Met name als het om “goede” voornemens gaat kun je beter maar gewoon beginnen in plaats van het je alleen maar voor te nemen.

Onder de loep: Social deal

Ik hoor voortdurend reclame van Social deal op de radio. Daarom heb ik uitgezocht hoe het werkt, bij welke activiteiten je de vouchers kunt gebruiken. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je echt voordeliger uit bent als je via Social deal een voucher koopt. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Social deal “de hort op wilt gaan”.

Waar kun je de restaurantvoucher van Primera besteden?

Heb jij ook bij Primera een restaurantvoucher gekregen? Want bij aankoop van je kerstzegels, maar ook als je een andere aankoop deed kreeg je bij Primera een restaurantvoucher van Heerlijk.nl cadeau. Hiermee krijg je 50% korting op een heerlijk diner of lunch in verschillende restaurants. Dat is dus uit-eten voor de helft van de prijs. Als je hier meer over wil weten, lees dan even deze post.

Weekend skiën in Montana Snowcenter

Heb je zin in om in de kerstvakantie of in het weekend een dagje te gaan skiën of snowboarden in eigen land? Niet alleen in Montana snowcenter in Westerhoven ook elders in het land zijn indoor skibanen te vinden.
Waar je die skibanen vindt en hoe je er met korting naartoe kunt gaan lees je in deze blogpost.

Onder de loep: Natuurhuisje

Op Facebook zie ik regelmatig een advertentie van Natuurhuisje voorbij komen. Die huisjes zien er zo leuk uit dat ik gelijk wil boeken. En ik ben niet de enige. Veel van mijn Facebookvrienden vinden Natuurvriendenhuisje kennelijk leuk en volgen deze pagina. Vandaar dat ik deze organisatie onder de loep ga nemen.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial