en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 2

Misschien heb je deze week niet veel tijd gehad om mijn blogs te lezen?  Daarom zet ik tijdens deze Lees(ie) zondag alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje zet. Niet alleen de artikelen van week 2, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Je maaltijd thuis laten bezorgen

In Friesland kwam het niet bij mij op, om een maaltijd te laten bezorgen. Ik kook graag zelf en als ik daar geen zin in heb, dan ligt er altijd wel een restje of een diepvriespizza in de vriezer. Maar sinds ik ben verhuisd heb ik (mede dankzij onze zoon) al een paar varianten van Thuisbezorgd ontdekt. Hoe dat beviel lees je in deze blogpost. 

Prachtige kiek van de Fotofabriek

In 2017 overleed mijn paard. Omdat hij al 32 jaar was kwam zijn dood niet onverwacht en had ik veel mooie foto’s van hem gemaakt. Voor het geval dat. Want je weet maar nooit.
Nu mijn paard niet meer in levende lijve in het weiland staat verdient hij natuurlijk wel een mooi plaatsje in onze Wall of Fame, zoals wij gekscherend onze wand met fotolijstjes noemen.
Maar misschien is het nog wel leuker om de foto van onze Dewald – want zo heette ons paard – op een andere manier af te laten drukken. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om foto’s te presenteren waarom zou ik dan voor het doorsnee fotolijstje kiezen? Dus koos ik voor een prachtige kiek op hout gemaakt door de Fotofabriek.

Ik wil geen reclamefolders meer in de brievenbus

Wekelijks gaan hier 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden deze folders linea recta bij het oud papier. Hartstikke zonde van al dat papier. Temeer omdat je alle aanbiedingen en zelfs de reclamefolders ook online kan bekijken. En dat scheelt heel wat papier. Vandaar dat er nu een ja-nee sticker op mijn brievenbus zit en ik via Reclamefolder.nl op de hoogte blijf van alle aanbiedingen.

Op safari in de Beekse Bergen

Samen met mijn zoon was ik een dagje op safari in de Beekse Bergen. Via een AH-actie had ik een voordelige ticket gescoord waarmee wij de hele dag in het safaripark konden bivakkeren. Heb je deze actie gemist? Ik heb 10 websites gevonden waar je ook kaartjes met korting voor de Beekse Bergen kunt bestellen.

Frisse kijk op: het Noorden

Voor de rubriek “een frisse kijk op” ga ik op zoek naar bijzondere plekken in de provincies Drenthe en Overijssel.
En daar kan ik jouw hulp bij gebruiken. Want het is natuurlijk heel makkelijk om alle toeristische trekpleisters te bezoeken die in de gidsen worden aangeprezen. Maar is het niet leuker om van de gebaande paden af te wijken en daar mijn frisse kijk op te geven? Dus weet jij leuke activiteiten of mooie plekken in de provincies Drenthe of Overijssel. Let me know? En laat een reactie achter! 👇

Bananenbrood zo gemaakt en zo lekker

Ik heb weer eens dit heerlijke bananenbrood gebakken. Een deel ervan is naar mijn dochter gegaan die op kamers woont en bij wie het ontbijt er weleens bij in schiet.
En de rest zal zo wel op zijn. Want hier thuis weten ze inmiddels dat dit bananenbrood heel erg lekker is.
Wil je dit bananenbrood ook maken? Het recept vind je in deze post.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial