en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 3

lees(ie)zondag week 3

Misschien heb je deze week niet veel tijd gehad om mijn blogs te lezen. Daarom zet ik tijdens deze Lees(ie) zondag alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 3, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Nieuwe ruitenwissers zonder de hoofdprijs te betalen

Samen met mijn zoon heb ik een oude Volkswagen Beetle en daarvan zijn de ruitenwissers niet zo standaard. Vandaar dat ik er nooit een speciale aanbieding van zie. Jammer, want de aanschaf van een paar nieuwe ruitenwissers is een dure aangelegenheid omdat ik hiervoor altijd naar een speciaalzaak moet. Maar nu heb ik EasycarParts ontdekt, een webshop die ruitenwissers van de drie grote merken verkoopt. Maar dan voor een veel lager bedrag.

De wondere wereld van de cadeaukaart

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel wijdde aan gift for you; zo’n cadeaukaart in een glanzend doosje die je weleens in de supermarkt ziet staan.

Mij maak je niet blij met een gift for you. En veel mensen zijn dat met mij eens. Gezien het aantal reacties onder het artikel. In dit artikel geef ik een aantal alternatieven voor deze in mijn ogen “gewraakte” cadeaukaart.

Op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark? Hier moet je zijn

Zit jij voor de komende jaarwisseling ook te denken aan een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? Zo eentje waar je geen last hebt van al dat geknal, de hele dag door? Ja? Dan kan ik je de hand schudden. Na de jaarwisseling van afgelopen jaar ben ik een beetje klaar met het geknal waar geen eind aan leek te komen. En mijn hond helemaal. Dus ben ik op zoek naar een vakantiepark waar geen vuurwerk wordt afgestoken en ik heb er 10 gevonden. 

Ontdek de beste bungalow deals bij BungalowSpecials

Vakantieveilingen vs Hotelkamerveiling

Ik ben een fan van Vakantieveilingen. Ooit won ik de veiling voor een overnachting op de SS Rotterdam voor een spotprijs en ging ik voor een paar tientjes een dagje zeilen op het Sneekermeer. Allemaal uitjes die ik scoorde ver beneden de “gewone prijs”. Maar er is naast Vakantieveilingen nog een veiling waarop je kunt bieden. Namelijk Hotelkamerveilingen. WAAR je voor WAT moet zijn vertel ik in deze post.

Vegetarische lasagne naar een recept van HelloFresh

Je ziet ze steeds meer: kant en klare maaltijdboxen. Niet alleen die van HelloFresh, ook in veel supermarkten zie je gemaksdozen waarmee je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel zet.
Maar eigenlijk heb je zo’n gemaksdoos helemaal niet nodig voor een snelle maaltijd. Met het recept uit zo’n samengestelde doos, wat spullen uit je eigen keukenkastje en wat verse waar uit de supermarkt zet je snel een op HelloFresh geïnspireerde maaltijd op tafel zoals deze vegetarische lasagne. Gebruik jij weleens maaltijdpakketten? En welke zijn jouw favoriet?

Deze week volgde ik de blogchallenge van Meer klanten door te bloggen – Profbloggers. Tijdens  deze challenge ontdekte ik niet alleen veel nieuwe bloggers, ook leuke blogs met nuttige tips voor de lezers van Mam is de hort op. Zoals dit artikel van IkReis – Reizen en Fotografie over hoe je een back-up van foto’s maakt als je op reis bent. Maar ook handige campertips voor als je overweegt met een camper op vakantie te gaan op de blog van Is het nog ver?  Wil je voordelig de hort op omdat ze bij jou op school gaan staken op 30 en 31 januari? Gezinopreis deelt leuke tips voor een goedkoop weekendje weg in het laatste weekend van januari.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial