en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 4

lees(ie) zondag week 4

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Heb je doordeweeks geen tijd gehad om mijn blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 4, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Een voordelig vakantiehuis aan de Côte d’Azur. Waar vind je dat?

Heb jij al vakantieplannen voor komende zomer? Misschien is een vakantiehuis aan de Côte d’Azur een idee? Denk je hierbij aan een dure vakantie die niet voor jou is weggelegd? Dan heb je het helemaal mis.
Je kunt namelijk een vakantiehuis huren dat niet duurder is dan een huisje op een Nederlands vakantiepark. Maar dan verblijf je wel in een authentieke villa aan dé Côte d’Azur. Soms mét eigen zwembad. Wie wil dat nou niet.

Zomer

De leukste winkelstraten volgens Mam is de hort op

De Zwanestraat – Kromme Elleboog in Groningen is verkozen tot Leukste Winkelstraat van Nederland 2016! Maar er zijn natuurlijk veel meer leuke winkelstraatjes in ons land. Maar weet jij die te vinden? Ik niet. Vaak liggen deze straatjes buiten het geijkte winkelgebied dus word je er niet automatisch naartoe getrokken als je in een “nieuwe” stad aan het winkelen bent. Vandaar dat ik je help in je zoektocht naar de leukste winkelstraten.

Wanneer is een goedkoop treinkaartje lonend?

Ik zie ze regelmatig voorbijkomen: goedkope treinkaartjes. Bijna iedere supermarkt of keten biedt weleens een treinkaartje aan waarmee je voor nog geen 20 euro een dag lang door Nederland kan treinen. De ene keer is het treinkaartje waarmee je naar hartenlust kunt in- en uitchecken. De andere keer krijg je er iets bij. Maar op welke afstand is zo’n goedkoop treinkaartje kaartje lonend? Dat vertel ik in deze blogpost.

Muizen in huis? Zo kom je er snel vanaf.

Heb jij last van muizen in huis? Dan ben je niet de enige. Ruim een kwart van de Nederlanders heeft weleens last van muizen in en om het huis. Vooral in de wintermaanden. Als het buiten koud en nat is trekken ze massaal naar binnen. Het schijnt dat een gaatje van een halve centimeter al groot genoeg is om een muis toegang te verschaffen. En geen huis is “muisdicht”. Het kan iedereen overkomen.
In dit artikel deel ik tips om ongedierte te voorkomen.

10 Tips voor een hygiënische hotelkamer

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat Nederlandse hotelkamers ronduit smerig kunnen zijn.
Ik zeg met nadruk kunnen, omdat ik zelf nog nooit in een smerige hotelkamer heb overnacht, ondanks dat ik nooit heel veel betaal voor een hotelovernachting. Toch zou ik wel graag willen weten hoe je kunt zien of je hotelkamer een beetje proper is. In het artikel ‘garantie voor een hygiënisch hotelverblijf” vond ik 10 tips voor een goede hotelhygiëne die ik heb verwerkt in deze blogpost.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen kun je weer een nieuwe blogpost lezen. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial