en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 5

lees(ie)zondag week 5

Wat vliegt de tijd, want het is al weer zondag: Lees(ie) zondag. Heb je afgelopen week geen tijd gehad om mijn blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 5, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Verjaardagscadeautjes van bedrijven. Wat schiet je ermee op?

Vorig weekend was ik jarig en naast cadeautjes van man en kinderen kreeg ik ook verjaardagscadeautjes van bedrijven in mijn mailbox. Variërend van korting op mijn volgende bestelling, een gratis tompouce tot een bladcadeau. Toch zijn niet alle cadeautjes leuk om te krijgen? Waarom niet vertel ik in deze post.

Voorkom diefstal met een ski- of snowboardslot

Je leest steeds vaker dat ski’s en snowboards tijdens de lunch of de après-ski worden gestolen.  En dat gaat heel eenvoudig want ze staan vaak niet op slot.
Bij zo’n bericht moet ik terug denken aan die ene wintersport. Ik had op de piste snel mijn ski’s in een rek gezet omdat ik zag dat er net een plek vrij kwam op het overvolle terras. Dus ik haastte me om dat tafeltje te bemachtigen.
Na afloop van de lunch liep ik gedachteloos naar de plek waar ik mijn ski’s had achtergelaten. Maar waar ik ook keek, ik zag ze niet staan. Mijn ski’s waren weg. De paniek sloeg toe. Hoe dit verhaal afloopt vertel ik in deze blog. Met daarin ook tips hoe je je ski’s kunt beveiligen.  

Kan een Samsung smartphone een fotocamera vervangen?

Als het even kan maak ik foto’s met een spiegelreflexcamera. Ik vind het leuk om mooie foto’s te maken en te experimenteren met verschillende lenzen. Maar als ik “de hort op ben” heb ik geen zin om steeds met dat enorme gevaarte rond te zeulen. Dan fotografeer ik liever met mijn smartphone, die ik toch altijd bij me heb. Voor T-mobile ben ik in de wereld van de smartphone fotografie gedoken en ik kwam er achter dat je met een smartphone steeds betere foto’s kunt maken.

Met korting naar de beurs bijzondere reizen in Breda

Lijkt het je leuk om de beurs bijzondere reizen in Breda met korting te bezoeken? Ik mag een Combi entreebewijs weggeven die ook vandaag geldig is.
Dus ben je met twee of meer personen lees dan deze post waarin ik uitleg hoe je korting op je tweede entreebiljet kunt krijgen.

Met ICE maakt je jouw smartphone noodgeval proof

Is jouw smartphone noodgeval proof? Het kan je zo maar gebeuren dat wanneer je de hort op bent je betrokken raakt bij een ongeluk. En dat je op dát moment niet zelf kunt vertellen wie er op de hoogte moet worden gebracht.
In zo’n geval is het handig als de hulpverlening in jouw smartphone de juiste nummers kan vinden, zonder daarvoor je hele adresboek door te moeten of tegen een blokkade aanloopt. Hoe je met ICE je smartphone noodgeval proof maakt vertel ik in deze post.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen kun je weer een nieuwe blogpost lezen. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

  1. Ik vind de tompouce van de Hema wel leuk, maar met de rest doe ik eigenlijk nooit wat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial