en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 6

lees(ie)zondag week 6

In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 6, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Zo vind je goedkope parkeerdeals op de bekende luchthavens

Parkeren op een luchthaven is de laatste jaren een stuk betaalbaarder geworden. En dat is goed nieuws, want vakantie is al duur genoeg. Maar door het enorme aanbod parkeeraanbieders is het wel lastig om een goedkope parkeerplek te vinden. Want aanbieders genoeg. Maar hoe kun je ze met elkaar vergelijken? In dit artikel wat ik schreef in samenwerking met Airportdeal vergelijk ik alle parkeermogelijkheden op de 12 bekendste luchthavens in binnen- en buitenland.

Ski’s huren. Doe je dat in Nederland of op je vakantieadres?

Nog een paar weken en dan begint de krokusvakantie. Misschien ga je (met je gezin) skiën en twijfel je of je ski’s in Nederland of op je vakantie-adres moet huren.
Ik snap je dilemma en heb daarom de voor- maar ook de nadelen van het huren van ski’s in Nederland en op je vakantieadres op een rijtje gezet.

Kamperen met een caravan

Ik ben om! Als fervent tentkampeerder ben ik gezwicht om op vakantie met een caravan op pad te gaan. En daar was niet eens veel overredingskracht voor nodig. Ik zei gelijk ja. En dat is best vreemd.
Ik heb mij namelijk altijd verzet tegen een caravan. Je gaat niet met een sleurhut op vakantie zoals ik het oneerbiedig noemde. Echt kamperen doe je in een tent (en dan ook nog eens in een De Waard).
Maar tijden veranderen. Zo ook mijn kijk op kamperen. En je wordt ouder Mam. Geef het maar toe. En dan ga je dingen in een ander perspectief zien. Dus ook kamperen met een caravan.

Lichtkoepels: de oplossing voor meer licht in huis

Ik kijk graag woon- en klusprogramma’s. Als het even kan zit ik klaar om naar (de herhalingen van) Eigen Huis en Tuin, VT-woonmagazine en BinnensteBuiten te kijken. Lekker gluren bij de buren en mij vergapen aan schattige huisjes en prachtig ingerichte woonkamers.
Maar ik doe ook inspiratie op. Want naast een beetje binnen kijken steek ik er ook wat van op. Bijvoorbeeld hoe je dingen zelf kunt doen. Of door een handige echtgenoot kunt laten maken. Die gelijk in actie komt als ik opper dat er meer licht in huis moet komen en dat lichtkoepels mogelijk hiervoor de oplossing zijn.

Onder de loep: Swapfiets

Dit keer neem ik de Swapfiets “onder de loep”. Deze super hippe omafiets met opvallende blauwe voorband, verovert niet alleen de studentensteden. In bijna heel Nederland zie je ze tegenwoordig.
Wat is er zo is leuk aan deze fiets en wat moet je ervoor betalen? Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je met een Swapfiets voordeliger uit bent dan wanneer je een tweedehandsje op Marktplaats koopt. Ik zoek het voor je uit.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial