en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 7

lees(ie)zondag week 7

In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 7, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

10 Redenen waarom het verstandig is om bonnetjes te bewaren

Herken je dit? Een portemonnee vol met kassabonnen. Bonnetjes die je gedachteloos in je portemonnee stopt maar waar je eigenlijk niets mee doet. Behalve dan de bon die tevens een garantiebewijs is, die scan ik altijd in. Maar de rest. Weg ermee. Toch is het verstandig om na een aankoop een kassabon te accepteren. Waarom? Dat vertel ik je in de blogpost 10 redenen waarom het verstandig is om bonnetjes te bewaren.

Ik heb een Dinerkortingskaart gewonnen. Wat kan ik ermee?

Ik zit op de site van Vakantieveilingen en kijk een beetje rond. Ik zie dat de veiling voor een diner kortingskaart nog een minuut duurt en er is nog niet geboden. Dus ik plaats een bod van 1,–. En wacht af. Ik zie de teller langzaam teruglopen. En nadat de laatste 7 seconden voorbij zijn krijg ik het bericht: Veiling gewonnen. Ik heb een diner kortingskaart gewonnen. Maar wat kan ik eigenlijk met die Diner kortingskaart? Ik vertel het je in deze post.

Gratis Autobingo voor als je op wintersport gaat

Ga jij in de krokusvakantie met je gezin op wintersport en zie je enorm op tegen die urenlange autoreis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis naar de Alpen voor je heb gemaakt.

Bizztravel Wintersport

Het station van Groningen

Het station is een plek waar je vaak gedachteloos of starend op je mobiel doorheen loopt op weg naar het centrum. Toch loont het de moeite om ook eens om je heen kijken als je haastig door de stationshal loopt. Zeker in het station van Groningen, dat zich een jaar lang het mooiste station van Nederland mag noemen.

Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart

Dit artikel gaat over de Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart. Met welke kaart ben je beter uit? En als je uiteindelijk concludeert dat beide kaarten niets voor jou zijn dan heb ik nog een aantal tips voor je waarmee je ook voordelig naar het museum kunt.

Dit waren de blogs van deze week. Morgen kun je weer een nieuwe blogpost lezen. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial