en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 9

lees(ie) zondag week 9

In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van week 9 nog even op een rijtje. Afgelopen week waren het voornamelijk oude artikelen die ik op sociale media deelde. Dus heb je geen tijd gehad om die te lezen grijp dan nu je kans. In deze Lees(ie) zondag komen alle stukjes die ik deze week op Facebook en Twitter deelde nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

De stad versus het platteland

In 2001 verhuisde ik naar het platteland. Wij hadden inmiddels 2 kleine kinderen, groeiden uit ons jaren dertig huisje en op werkgebied waren wij toe aan een nieuwe uitdaging. Wat doe je dan? Je zoekt een andere baan; je verkoopt je huis en je vertrekt: naar Friesland. Nu jaren later maak ik de balans op van ons lven op het platteland. Want hoe romantisch het ook klinkt: Er zit wel een groot verschil tussen de stad en het Friese platteland.

6 Budgettips voor een paar dagen Parijs

In november 2019 was ik samen met mijn vriendin in Parijs. En omdat “simpel weg voor niet te veel” ook voor dit tripje gold ben ik op zoek gegaan naar budgettips voor een paar dagen Parijs. Want ook met een kleine beurs kun je van deze lichtstad genieten. Daarnaast zijn er ook gratis alternatieven voor de bekende bezienswaardigheden. Ik geef je 6 budgetvriendelijke tips voor een paar dagen Parijs.

Onder de loep: Social deal

Voor de rubriek “onder de loep” heb ik me verdiept in Social deal. Ik vind het aanbod van Social deal verrassend. Er zijn heel veel verschillende deals waaruit je kunt kiezen en die staan heel overzichtelijk onder elkaar. Daarnaast worden er flinke kortingen gegeven. Als ik kijk bij de reviews dan zijn de gebruikers van Social deal over het algemeen erg te spreken over de service van de medewerkers. Maar ik plaats ook een paar kanttekeningen. Welke dat zijn lees je in deze blogpost.

Wanneer is een goedkoop treinkaartje lonend?

Ze zijn er weer: goedkope treinkaartjes van het Kruidvat. Maar bij welke afstand is zo’n treinkaartje lonend? Ik vertel het je in deze blog.┬á

Ruigoord: culturele vrijhaven, onder de rook van Amsterdam

Vorige week zondag was ik samen met mijn dochter in Ruigoord. Voor een kunstproject moest zij naar een omgeving waar zij nog nooit was geweest. Nu hebben onze kinderen wel wat van de wereld gezien maar er zijn natuurlijk altijd plekken waar ze wel van hebben gehoord, maar nooit zijn geweest. Historische plekken die tot de verbeelding spreken. Dus we gingen naar Ruigoord: een voormalige vrijplaats voor kunstenaars, onder de rook van Amsterdam.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial