Reizen

Koop een boek tijdens de Boekenweek en reis gratis met de trein

Boekenweek

Op 7 maart begint de boekenweek. Tijdens deze week staat het Nederlandse boek centraal en zijn er weer verschillende acties. De leukste actie vind ik dat je op de laatste zondag van de Boekenweek gratis met de trein mag reizen, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk.

De Boekenweek

Dus als je slim bent koop je in de Boekenweek voor € 15,00 aan Nederlandstalige boeken. Je krijgt dan het boekje Leon & Juliette geschreven door Annejet van der Zijl, helemaal gratis bij je boekenaankoop. En dat is nog niet alles. Op zondag 15 maart kun je gratis met de trein reizen. Mits je in het bezit bent van het boekenweekgeschenk.

Op zoek naar een leuk boek voor onderweg? Op de website van Bol.com vind je heel veel Nederlandse boeken. Maar ook boekhandel Bruna heeft  de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd .

Reis gratis met de trein

Dus als je zondag 15 maart gratis “de hort op”  wilt gaan, koop dan in de Boekenweek een boek. Het boekenweekgeschenk is je treinticket waarmee je op 15 maart de hele dag gratis mag reizen.  Dus als de conducteur langskomt zorg er dan voor dat je het boekenweekgeschenk bij de hand hebt en je de voorkant van het boek kan laten zien.

Tip: Ga je in het weekend van 14 – 15 maart een weekendje weg? Voor €11,50 kun je via VakantieVeilingen en ActievandeDag.nl  een enkele reis kopen.  Die je kunt gebruiken voor de zaterdag. Want op zondag 15 maart reis je gratis met het Boekenweekgeschenk.

Ik wens je veel lees en (gratis) treinplezier.

Wil je altijd als de eerste op de hoogte zijn van tips om simpel weg te gaan voor niet teveel volg mij dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

 

27 Reacties

 1. Juliette - Strongbody.nl

  Wat een leuk actie! Ik ben gek op lezen. Ik ga even kijken welke boeken mijn interesse hebben.

 2. Dit vind ik altijd zo’n goede actie! Echt lezen, het gebeurd steeds minder in dit digitale tijdperk… Dat terwijl het ook zo belangrijk is!

 3. Mooie deal! Ik ging vroeger naar mijn werk met de trein en moet toegeven dat ik toen veel meer las dan nu! Ergens wel jammer, maar heb er nog weinig tijd voor!

 4. Angela

  Zeer goede tip. Als ik dit niet had gelezen was het me waarschijnlijk ontgaan.

 5. Een dikke duim omhoog voor deze actie. Ik blijf fans van echte, fysieke boeken in plaats van e-books (die vind ik alleen handig op vakantie). Ik bof want ik heb nog meer dan genoeg boeken, maar stiekem zou ik toch wel wat nieuwe boeken willen kopen 😉

 6. Mieke | mieksmind

  Ik koop eigenlijk nooit boeken. Ik lees ook nooit boeken, enkel op zomervakantie als ik er tijd voor heb

 7. Het is altijd zo’n leuke actie. Ik heb op dit moment nog heel wat boeken liggen dus ik sla een jaartje over.

 8. O, ik koop zo wel een boek, maar die lees ik dan lekker thuis, op de bank.

 9. Ik vind dit altijd zo een leuke actie en zoveel mensen die er ook aan mee doen. Het echte boek is nog lang niet weg te denken, gelukkig.

 10. Leuk overzichtje weer. Ik moet inderdaad goed onthouden dat je zondag gratis met de trein mag reizen met het boekenweekgeschenk. Ik moet alleen even uitzoeken hoe ik dan door de poortjes kom

 11. Goed dat je het zegt. Ik was het alweer vergeten dat je die dag gratis met de trein mag reizen. Ik heb nog een high tea bon, dus misschien ga ik wel een dagje naar Maastricht

 12. Super leuke actie. Volgens mij loopt die elk jaar weer als een trein. Eens kijken, welk boek ik toch al wilde kopen. En welk uitje wij gaan maken.

 13. Leuke combi! Hebben ze goed over na gedacht. Leuke actie! Helemaal als toch al met de trein moet.

 14. Heel erg bedankt voor de tip. Onze dochter komt dit weekend gezellig naar huis. Ik zal haar hier even op attenderen.

 15. Jammer dat die niet in Belgie is want vind het wel een leuk initiatief

 16. Yes, ik probeer altijd een boek tijdens de boekenweek te kopen precies om deze reden 🙂

 17. Mijn jongste dochter gaat dit doen. Die koopt inderdaad speciaal het boek om naar Amsterdam te kunnen reizen met de trein.

 18. wat een slim geschenk zeg, ik koop veel liever een boek dan een treinkaartje. Leuk, ik moet van de week met de trein!

 19. Wat een goede tip! Kom er gelukkig nog optijd achter!

 20. Ha, ik moet bekennen dat ik dit ook niet wist! Bedankt voor de tip. Dat maakt een boek kopen deze week helemaal de moeite waard! 🙂

 21. Wat een goede tip! Meestal kom ik daar echt veel te laat achter, nu een keertje niet 😊

 22. Dat is wel een heel mooie actie, vind ik persoonlijk! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial