en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 10

lees(ie) zondag week 10

In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 10, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Onder de loep: Jumbo Extra’s

Tegenwoordig heeft iedere winkel wel een spaarsysteem. Vandaar dat Jumbo supermarkten niet achter kon blijven en Jumbo Extra’s introduceerde. Maar wat kun je met met dit spaarsysteem van Jumbo? In de rubriek”onder de loep” ga ik precies voor je uitzoeken hoe Jumbo Extra’s werkt.

Waar kun je restaurantvoucher van Primera besteden?

Heb jij je Primera restaurantvoucher al gebruikt? Eind vorig jaar kreeg je die als je een aankoop deed bij Primera. Met deze restaurantvoucher krijg je 50% korting op een heerlijk diner of lunch in verschillende restaurants. Dat is dus uit-eten voor de helft van de prijs. Als je hier meer over wil weten, lees dan deze blogpost.

Koop tijdens de boekenweek een boek en reis gratis met de trein.

Op 7 maart begint de #boekenweek. Tijdens deze week staat het Nederlandse boek centraal en zijn er weer verschillende acties. De leukste actie vind ik dat je op de laatste zondag van de Boekenweek gratis met de trein mag reizen, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk.

Ontdek de beste hotel aanbiedingen op HotelSpecials.nl

7 recepten om de week zonder vlees moeiteloos door te komen!

Morgen begint de week zonder vlees. Dat betekent dat wij de komende week geen vlees eten of ons beperken tot vleesvervangers. Die zijn er genoeg en vaak zo smakelijk dat het hier in huis niet eens opvalt als ik stiekem de kipfilet vervang door iets tofu-achtigs. Maar ik heb ook een aantal echte vleesloze recepten die ik hier op tafel zet zonder commentaar te krijgen. In deze post deel ik voor iedere dag een vleesloos gerecht waarmee jij met een gerust gevoel voor de dag kunt komen.

Opeens had iedereen een broodbakmachine

Soms heb ik last van enorme opruimwoede. Tijdens mijn opruimsessie stuit ik op een broodbakmachine. Een enorm apparaat dat al jaren werkloos in de kast staat.
Begin 2000 waren broodbakmachines in de mode. In die tijd had iedereen er een en trok de geur van vers gebakken brood door menig huisgezin. Maar hoe is dat nu? Heb jij een broodbakmachine en gebruik jij die nog? Mocht jij die van jou nieuw leven in willen blazen dan heb ik hier een lekker broodrecept. 

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial