en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 12

lees(ie)zondag week 12

Het zijn rare tijden, ook voor mijn blog. Toen op donderdag 12 maart werd afgekondigd dat de horeca en de reisbranche op slot zouden gaan was dat ook te merken aan het aantal mensen dat mijn blog volgt én leest. Dat aantal was gelijk een stuk lager. Begrijpelijk want wie heeft er op dit moment zin om ‘de hort op te gaan’. Ik niet. Natuurlijk heb ik wel zin, maar het kan gewoon even niet.

Daarom heb ik afgelopen week maar wat artikelen tevoorschijn gehaald die je kunnen helpen het thuis gezellig te maken. Die je nog wel kunt doen in deze rare tijd. Ik wens je veel leesplezier.

Koken met kliekjes

Zit of werk je thuis en heb je geen zin om de deur uit te gaan om boodschappen te doen? Kijk in je voorraadkast of vriezer wat er nog in zit. Met een beetje creativiteit zet je nog wat lekkers op tafel zoals deze wentelteefjes. Kun je gelijk oude boterhammen opmaken. Het recept voor deze Oudhollandse lekkernij vind je hier.

Erop uit met de hond

Wandelen kan gelukkig nog steeds. Dus wil je er eens lekker uit: samen met de hond. Op de grens van Friesland, Groningen én Drenthe vind je de mooiste natuurterreinen voor een stevige wandeling mét of zonder hond.

Tosti met pit

Tosti’s maken we allemaal weleens. Maar deze tosti met extra pit ken je vast nog niet. De ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis en je kunt er ook oud brood mee opmaken. Je kunt dus gelijk aan de slag met dit heerlijke recept. 

Bellen op afspraak

Het klinkt misschien gek: bellen op afspraak. Alsof je naar de dokter gaat of een afspraak hebt met een instantie. Maar mijn beste vriendin en ik doen het al jaren. Omdat zij in de Randstad woont en ik in het Noorden zien wij elkaar niet zo vaak. Dus als we dan met elkaar bellen dan hebben we elkaar veel te vertellen. En daar hebben we dan tijd voor nodig. En dat plannen we in. Vandaar dat wij met afspreken wanneer dat ons het beste past. Dan sturen we elkaar even een appje. “Zullen we binnenkort even bijkletsen? Donderdag 10 uur?

Welke pannenkoek bak jij vandaag?

Vrijdag was het nationale pannenkoekendag. Helaas is ook dit evenement afgelast. Maar wat let je om thuis pannenkoeken te bakken. Omdat wij hier thuis ook gek zijn op pannenkoeken deel ik vandaag het recept van mijn favoriete pannenkoek, met mozzarella, tomaat en pesto.

Dit waren de stukjes die ik afgelopen week deelde. Volgende week geef ik je nog wat tips van dingen die je (hopelijk) nog wel kan ondernemen de komende tijd.

Ik wens je een fijne zondag!

Hartelijke groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial