Gratis printservice voor als je aan huis gekluisterd bent.

gratis printservice 2

Gratis printservice als je aan huis gekluisterd bent? Het bestaat! Zoals deze actie van Alleeninkt.nl, een webshop waar je niet alleen terecht kunt voor cartridges in alle soorten, maten en merken. Maar die mensen ook wil helpen die nu verplicht thuis moeten zitten en niet de deur uit kunnen om te printen. Zoals onze dochter die al weken  haar studentenkamer (bijna) niet uit komt.

Als je niet naar school kunt om te printen

In tijden van Corona komt onze dochter haar studentenkamer alleen uit om een boodschap te doen of om een frisse neus te halen. Maar verder vinden alle activiteiten plaats op 23 m2. Haar lessen gaan online, er wordt geskypet met docenten en vanachter haar computer ontwerpt zij de mooiste creaties. Op een creatieve opleiding moet je ook fysiek werk laten zien, je portfolio moet wel gevuld. En dan heb je een probleem als je niet naar school toe kunt om je werkstukken te printen.

Gratis printservice voor als je aan huis gekluisterd bent.

Natuurlijk staat er bij haar “thuis” een eenvoudig printertje die print, scant en waarmee zij een kopietje kunt maken. Maar als je goed werk moet leveren, is het fijn als je op school een goede print kunt maken. Maar dat kan nu niet en dat is balen.

gratis printservice 1Gelukkig zijn er op dit moment allerlei initiatieven voor mensen die hun huis niet uit kunnen of die niet beschikken over de juiste apparatuur. Zoals deze actie van Alleeninkt.nl, die mensen wil helpen die niet de deur uit kunnen om te printen.

Alleeninkt.nl biedt hulp

Werk jij momenteel thuis en heb je geen printer, maar moet je wel documenten printen? Geen nood, Alleeninkt.nl biedt hulp. Zij printen jouw bestand(en) en sturen de printjes op via de post. Gratis; helemaal voor niks!

Dus heb je documenten voor je studie, voor je werk of wil je een leuke kleurplaat voor je kids? Op de website vind je een link waarmee  je je bestand(en) kunt uploaden. Dat gaat heel makkelijk. Je sleept en dropt je PDF of meerdere bestanden in het daarvoor bestemde vak. Verder vermeld je het afleveradres, of de print in kleur of zwart-wit afgedrukt moet worden en hoeveel prints je nodig hebt.

Wil je weten hoe het zit met de privacy? Met alle documenten en gegevens gaat  Alleeninkt.nl discreet om. Zij zullen je bestanden niet bekijken of lezen!

Steun het Rode Kruis

Ik vind deze gratis printservice een geweldig initiatief van Alleeninkt.nl. Temeer omdat deze service helemaal gratis is en een uitkomst is voor mensen die nu de deur niet uit kunnen om te printen, maar wel prints nodig hebben.

Vind jij dat ook? En vind je dat deze service eigenlijk niet gratis moet zijn en wil je een gift doen? Doneer dan een (klein) bedrag aan het Rode Kruis, die onze steun in deze periode hard nodig heeft. Doneren kan via de volgende knop op onze pagina: https://www.alleeninkt.nl/news/item/printservice-ivm-het-coronavirus/

Noot van Mam is de hort op: De impact van het Coronavirus is groot. Veel mensen gaan de deur niet meer uit en werken nu vanuit huis. Ook Alleeninkt.nl in Coevorden merkt de impact van de maatregelen die zijn getroffen door de regering. De aanvraag naar printers is gestegen nu mensen thuiszitten. De voorraad slinkt en mensen zitten thuis zonder dat ze kunnen printen.

Nick van Klinken en Daniël Keute hebben daarom een oplossing bedacht: “Op onze locatie hebben wij voldoende printers staan om mensen te helpen. We kunnen geen duizend printers versturen maar wel duizenden printjes maken en deze per post versturen. Natuurlijk binnen de grenzen en mogelijkheden die er zijn.”

Voorraadje inktpatronen aanvullen?

Heb je op dit moment geen printjes nodig maar wil je wel je voorraadje inktpatronen aanvullen? Ook daarvoor kun je terecht bij Alleeninkt.nl. Samen met PostNL doen zij hun uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Voor 22:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.