Mam is niet de hort op

Kaartje sturen tijdens de Corona crisis? Check deze aanbiedingen

een kaartje sturen

Een kaartje krijgen is leuk, maar gebeurt nog maar sporadisch. Vandaar dat wij tijdens de Corona crisis massaal worden opgeroepen om ouderen, zieken en hulpverleners een kaartje te sturen. En ondanks dat ik eigenlijk nooit ansichtkaarten verstuur – in deze blogpost vertel ik waarom – geef ik ook gehoor aan die oproep. Ik ben op zoek gegaan naar de beste aanbiedingen om online een kaartje te versturen. Want dat je elkaar even niet ziet, betekent natuurlijk niet dat je niet aan elkaar denkt.

Kaartje sturen tijdens de Corona crisis

In tijden van Corona zie ik verschillende kaartenacties voorbij komen. Kaarten speciaal om hulpverleners te bedanken, maar ook om ouderen te laten weten dat je hen niet vergeten bent. Maar eigenlijk is er altijd wel een reden om een kaartje te sturen. Toch doen we het niet vaak. Kaarten zijn duur en ook postzegels zijn prijzig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar aanbiedingen en ik heb de beste voor dit moment op een rijtje gezet.

1. Greetz

Greetz heeft in de maand april wel 2 speciale acties om mensen een ‘hart onder de riem’ te steken. In samenwerking met Dela kun je via Greetz een gratis LIEVE-kaartje t.w.v. € 2,85 versturen. Vraag hier je unieke actiecode aan en je kunt gelijk aan de slag.

Ook heeft Greetz, onder het motto: Liefs per post een aantal speciale kaarten ontwikkeld die je kunt sturen naar je vader, moeder, opa en oma. Tot en met 14 april stelt Greetz elke dag 5.000 gratis ansichtkaarten beschikbaar. Dus wat let je om even naar de website te gaan er ook een te versturen

2. Hema fotoservice

Bij Hema hebben ze op dit moment ook een kaartenactie waarmee je je opa en oma een écht kaartje met jouw foto erop kunt sturen. Via de website van Hema maak je voor slechts € 2,– zo’n persoonlijke kaart die dan gratis wordt verstuurd.

3. Kaartje2go

Nog nooit een kaart verstuurd via Kaartje2go? De eerste kaart van maximaal 2,99 maak je helemaal gratis. Het enige wat je moet is je registreren als nieuwe klant en je gegevens in vullen.

Vergeet ook niet om ‘Ja, ik wil een gratis kaart…’ aan te vinken. Anders gaat het gratis feest niet door. In het winkelmandje zie je dat je kaart gratis is!

Het enige dat je zelf betaalt bij deze acties is de postzegel. M.u.v. de Hema, daar is de kaart inclusief verzendkosten.

Stuur jij in tijden van Corona vaker een kaartje?

 1. Sue

  Met een Kruidvat account kan je t/m 19 april 1 gratis kaart sturen:
  https://www.kruidvat.nl/fotoservice/gratis-kaartje-versturen.html

 2. Gea

  Goeie tip, vooral die van de Hema met een zelfgemaakte foto, verder stuur ik nog heel regelmatig zelfgemaakte kaarten, en moet er dus voor naar de brievenbus, hetgeen op zich al een aardige wandeling is tegenwoordig, maar ach, dan kom ik ook nog eens buiten!

  • Reactie door auteur

   Marion Stam

   Die kaarten van de Hema zijn zeker leuk en niet duur want voor dat bedrag wordt de kaart ook nog verstuurd. Loop je ook niet het risico dat je vergeet de kaart op de post te doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial