en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 14

In deze Lees(ie) zondag zet ik alle artikelen van week 14 voor je op een rijtje. Geen reistips dit keer, want als de onderwerpen waarover je blogt op dit moment niet zo actueel zijn, moet je misschien het roer een beetje omgooien las ik op de website van  Blogtrommel. Dus ben ik op zoek gegaan naar een andere invalshoek voor mijn schrijfsels nu ‘de hort op gaan’ er even niet in zit.
Gelukkig kreeg ik tijdens mijn wandeling met de hond weer wat inspiratie voor leuke blogposts waar je ook in tijden van Corona wat aan hebt. Lezen dus!

IJsheiligen. Geloof jij er in?

Heb je ook gezien dat de plantjesmarkten in de supermarkten nu al van start gaan? Ik kan we daar zo over verbazen. Ik geloof namelijk in de IJsheiligen. Wie dat zijn vertel ik in deze post.

Ik wil geen reclamefolders meer in de brievenbus

Omdat ik een ja-nee sticker op mijn brievenbus heb geplakt weet ik niet of er (in tijden van Corona) nog reclamefolders worden bezorgd. Om toch op de hoogte te blijven van de aanbiedingen heb de app van reclamefolder.nl op mijn telefoon gezet. Een app waarin je van alle winkels de reclamefolders en aanbiedingen kunt bekijken. Je leest er alles over in deze post. 

Cappuccino met pads uit een Senseo

Ben je thuis aan het werk en heb je zin in een kop echt lekkere koffie? In dit artikel vertel ik hoe je met de Senseo een heerlijke cappuccino kunt maken.

Kaartje sturen in de Corona crisis? Check dan deze aanbiedingen

Een kaartje krijgen is leuk. Vandaar dat wij tijdens de Corona crisis massaal worden opgeroepen om ouderen, zieken en hulpverleners een kaartje te sturen. En ondanks dat ik eigenlijk nooit ansichtkaarten verstuur ben ik toch op zoek gegaan naar de beste aanbiedingen. Want dat je elkaar even niet ziet, betekent natuurlijk niet dat je niet aan elkaar denkt.lees(ie) zondag week 14

Gevulde broodjes met ham en ui uit de oven

Deze gevulde broodjes met ham en ui zijn een ideaal lunchrecept voor als je eens wat anders wilt dan een standaard boterham. En zijn ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Daarnaast zijn er ook veel variaties mogelijk. Dus ook heel geschikt om restjes op te maken.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial