en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 15

lees(ie) zondag week 15

In deze Lees(ie) zondag zet ik alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 15, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Waarom het leuk is om reacties te krijgen

Als blogger weet je natuurlijk precies hoe dat werkt: zo’n blog. Dan weet je dat je onder het blogbericht een reactie kwijt kunt. En dat het heel leuk is als lezers op jouw artikel reageren. Toch gebeurt het niet zo vaak dat lezers spontaan een reactie onder je artikel achterlaten. En dat is jammer. Want ik hou wel van een beetje interactie. Laat dus gerust een reactie achter. Op mijn blog of onder een Facebookbericht.

Rolgordijnen van Kwantum, betaalbaar op maat gemaakt

In ons nieuwe huis hangen foeilelijke rolgordijnen, dus ben ik op zoek naar wat anders. Tijdens mijn digitale zoektocht door een oerwoud aan rolgordijnen op maat stuitte ik op website van Kwantum Nederland. Je weet wel die van: “daar woon je beter van”. Laat deze winkel nu ook een oplossing voor elk raam te hebben. En ook nog eens voordelig. Want op dit moment krijg je 15% korting op je raamdecoratie. Ook online. Lees er alles over in de post: Rolgordijnen van Kwantum, betaalbaar op maat gemaakt. 

Op 8 april bestond Mam is de hort op ook nog eens 4 jaar. Dat wil zeggen dat ik al 4 jaar op Mam is de hort op, tips deel om “simpel weg te gaan voor niet te veel”. Zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.
In die vier jaar zijn heel veel blogs verschenen (340 om precies te zijn). Daarnaast staan er nog heel wat artikelen in concept klaar. Daar moet nog wat aan gesleuteld worden of ze moeten gewoon nog even wachten. Want op dit moment is het niet de tijd om de hort op te gaan: er zijn veel dingen afgelast of gesloten.
Geen reden voor een feestje dus dit jaar. Dat sla ik een keertje over. En die concepten? Zodra we weer dingen mogen ondernemen komen er weer hele leuke blogposts online. Dat beloof ik jullie.

Rondje Zwolle op de fiets

Gelukkig mogen we nog fietsen. Maar niet allemaal tegelijk natuurlijk. Vandaar dat ik het best moeilijk vind om een leuke fietsroute met jullie te delen. Maar ben je op zoek naar een leuke fietstocht? Een rondje Zwolle fietsen is dan zeker aan te raden. Het is een fietsroute van zo’n 39 kilometer die ik vond op Route.nl.
Rondje Zwolle bestaat al een tijdje maar is in 2015 “nieuw leven in geblazen”. Wat wil zeggen dat er nieuwe bewegwijzering is aangelegd en dat er zelfs een fietsapp is ontwikkeld. Kortom moderne techniek voor veel fietsplezier.

Het geheim van lekkere kruidenboter

Kruidenboter maak ik altijd zelf. En ik moet zeggen: die is ook erg lekker (en dat vind ik niet alleen). Vandaar dat ik het recept ga prijsgeven. Met daarbij natuurlijk het (geheime) ingrediënt wat mijn kruidenboter zo bijzonder maakt.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Paasdagen,

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial