en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 16

lees(ie) zondag week16

Het je zin om wat blogs te lezen? In deze Lees(ie) zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 16, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Zo ga ik de strijd aan met het zevenblad

Het grootste nadeel van ‘buiten wonen’ vind ik het hardnekkige onkruid in mijn tuin, dat jaarlijks de kop op steekt. Zoals zevenblad. Een vriendelijk ogend plantje dat zich via wortelstokken vliegensvlug verspreidt en nauwelijks te stoppen is. Althans niet door mij. Dus zit er niks anders op dan het heel rigoureus aan te pakken. Hoe ik dat heb aangepakt vertel ik in deze post. 

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan is bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Kip Cajun salade naar een recept van la Place

Het is al weer even geleden dat ik deze heerlijke kip Cajun salade at bij la Place. Het recept dat op hun website staat, heb ik een beetje heb aangepast staat nu op mijn blog. Deze kip Cajun salade kun je nu gewoon thuis klaarmaken.

Fietsen door de Ooijpolder

Fietsen doe ik graag en op dit moment steeds vaker. Alleen nu dichter bij huis. Maar ook in de omgeving van Nijmegen kun je prachtig fietsen. Op de website van het Fietsnetwerk vind je diverse routes met verschillende afstanden die zijn opgezet volgens het knooppuntensysteem. Hierdoor kom je langs de mooiste plekjes. Zoals deze “vlakke” 35 kilometer lange fietsroute door de Ooijpolder.

Waarom kiezen mensen voor een Bed & Breakfast

Vrijdag jl. startte weer een nieuwe reeks afleveringen van Bed en Breakfast. In deze post lees je wat ik zo leuk vind aan dit programma. Maar ook waarom mensen kiezen voor een B&B.

Een van de B&B’s van vrijdag 17 april was een voormalige kerk in het Friese Workum. Wil je ook in Workum wonen of er gewoon een keertje naartoe? Ik schreef er deze blogpost over.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial