en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 17

lees(ie) zondag week 17

We hebben een lang weekend voor de boeg: dus heb je zin om wat blogs te lezen? In deze Lees(ie) zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je deze geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 17, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Wandeling in de voetsporen van het Pauperparadijs

Toen ik het boek Het Pauperparadijs had gelezen wilde ik met mijn eigen ogen zien in welke omgeving dit enorme experiment heeft plaatsgevonden. Ik zocht een wandelroute en maakte een wandeling in en door de omgeving van Veenhuizen: in de voetsporen van het Pauperparadijs. In de omgeving van Veenhuizen zijn veel wandelingen uitgezet zoals deze van 12 km die gaat langs een aantal van de 100 rijksmonumenten die in Veenhuizen te vinden zijn. Waaronder de elektriciteitscentrale, het oude hospitaal en het Tweede Gesticht dat als enige gesticht de tand des tijds heeft doorstaan. Maar ook langs de tuinen van Weldadigheid en door natuurgebied de Slokkert.

10 Redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Herken je dit? Een portemonnee vol met kassabonnen. Bonnetjes die je gedachteloos in je portemonnee stopt maar waar je eigenlijk niets mee doet. Behalve dan de bon die tevens een garantiebewijs is, die scan ik altijd in. Maar de rest. Weg ermee. Toch is het verstandig om na een aankoop een kassabon te accepteren. Waarom? Dat vertel ik je in deze post

Zelf fruitwater maken

Afgelopen week waren er weer genoeg warme en zonnige dagen. Dus maakte ik een  heerlijke pot met fruitwater. In dit recept deel ik mijn favoriete smaakcombinatie. Wat is die van jou?

6 Betaalbare overnachtingsmogelijkheden

Op vrijdagavond kijk ik steevast naar Bed en breakfast. Maar het valt mij op dat het bedrag dat je in een #BenB moet betalen best pittig is.  Het zijn bijna hotelprijzen! Volgens mij kun je goedkoper overnachten! Ik ben op zoek gegaan naar betaalbare overnachtingsmogelijkheden. Ik heb er 6 gevonden.

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Misschien vind je het wat stil op mijn blog. Toch staan er een paar leuke blogposts in de planning. Sinds kort ben ik namelijk vrijwilliger bij het Recreatieschap Drenthe waarvoor ik een wandelroute in Meppel ga onderhouden. Dat betekent dat ik niet alleen met een klamme lap de bordjes schoonmaak, maar ook controleer of de route nog klopt. Dus al wandelend combineer ik het nuttige met het aangename en doe hierdoor ook inspiratie op voor een blogpost.

Gebruik geen foto’s die auteursrechtelijk beschermd zijn!

Ik denk dat iedereen weleens foto’s heeft “geplukt” van het internet. Afbeeldingen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Als illustratie bij een blogartikel, leuk bij een felicitatie op Facebook of eentje die precies past bij de quote die je op Instagram wilt plaatsen. En allemaal weten we dat dit zonder toestemming niet mag. Toch doen we het. Ook ik. Met hele vervelende gevolgen. Wat mij overkwam vertel ik in deze post. 

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zon- en woningsdag,

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial