en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 18

lees(ie) zondag week 18

Misschien heb je een lang weekend voor de boeg. Dus als je zin hebt om wat blogs te lezen dan zit je hier goed. In deze Lees(ie) zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 18, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Leuke manier om goedkope weekendjes weg te vinden

Een goede vergelijking kan je veel geld schelen. En dat geldt ook als je een hotelkamer boekt. Ik ben dan ook blij dat ik Hotelaanbiedingen.com heb ontdekt. Het is namelijk de enige website in Nederland die echt de aanbiedingen van de hotels vergelijkt en niet alleen de reguliere hotelkamerprijzen. Hierdoor weet je gelijk wat een nachtje of een weekendje ‘de hort op’ werkelijk kost. Daarnaast hebben ze ook hele scherpe aanbiedingen. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel deze post. 

Hoe is het met het zevenblad?

Vorige week schreef ik hoe ik de strijd aanging met het Zevenblad. Een plantje dat heer en meester is in mijn vorige tuin. Na van alles te hebben geprobeerd om er vanaf te komen, zat er niets anders op dan het dit voorjaar rigoureus aan te pakken. In het tuincentrum kocht ik een ecologisch verantwoord middel speciaal tegen zevenblad. Of dit heeft geholpen lees je in deze blogpost.

Voor de rubriek “een frisse kijk op” ga ik op zoek naar bijzondere plekken in de provincies Drenthe en Overijssel.
En daar kan ik jouw hulp bij gebruiken. Want het is natuurlijk heel makkelijk om alle toeristische trekpleisters te bezoeken die in de gidsen worden aangeprezen. Maar is het niet leuker om van de gebaande paden af te wijken en daar mijn frisse kijk op te geven?
Dus weet jij leuke activiteiten of mooie plekken in de provincies Drenthe of Overijssel. Let me know? En laat hieronder een reactie achter!

Een frisse kijk op: stadswandeling in Meppel

Hoewel er een goede beschrijving van de Van Wevershoek tot Everdoek route op de website van het Recreatieschap Drenthe staat, leek het mij toch leuk om mijn “frisse kijk” op deze stadswandeling te geven. Want waar in Meppel vind je de Wevershoek en wat is Everdoek eigenlijk? Daarnaast kom je tijdens de wandeling op plekken met een rijke, maar soms ook verdrietige historie waar je misschien wel meer over wil weten. Je leest het in deze post.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial