en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 21

lees(ie) zondag week 21

Op zondag zet ik in de toepasselijke rubriek Lees(ie) zondag alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 21, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Kanoën in de Weerribben

Ben je op zoek naar een actief dagje uit? Misschien is kanoën in de Weerribben leuk om een keer te doen. In Ossenzijl en in Kalenberg zijn verschillende verhuurbedrijven waar je niet alleen kano’s, maar ook sloepen, kajaks en fluisterboten kunt huren. Onderweg kom je verschillende plaatsen tegen waar je kunt picknicken.

Een frisse kijk op Stadsrandzone Meppel- Reestdal

De Stadsrandzone Meppel- Reestdal is een wandelroute langs de stadsgrens van Meppel, met af en toe ‘een uitstapje’ naar het buitengebied. Helaas is deze wandelroute niet zo gemakkelijk te vinden. Vandaar dat ik in deze post je wat meer ins en outs over deze afwisselende wandelroute ga geven.

Kort maar Krachtig tag ter gelegenheid van mijn 100ste blogpost

Omdat er weer een aantal nieuwe lezers zijn bijgekomen (de teller staat inmiddels op 1062 Facebook-volgers) heb ik deze ‘Kort maar Krachtig tag’ opgevist uit mijn archieven. Hierin laat ik een andere kant van mijn persoontje zien. Deze post (vanwege mijn 100ste blogpost) is dus van een tijdje geleden. Maar de antwoorden zijn nog steeds van deze tijd.
Deze tag is ooit bedacht door Ysanne van Blog of Ys (een blog die niet meer bestaat) maar het is de bedoeling dat ik korte en krachtige antwoorden geef op 20 vragen.

Corona proof overnachten? Hier kun je terecht

Steeds meer hotels en vakantiehuisjes hebben maatregelen getroffen waardoor we weer veilig de hort op kunnen. Zo kun je bij Hotelspecials een corona proof hotel boeken waar je veilig kunt overnachten en dineren. En heeft Natuurhuisje vakantiewoningen waar de overdracht contactloos plaatsvindt. Maar er zijn meer plekken waar je zorgeloos buitenshuis kunt overnachten? Je leest het allemaal in deze post.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial