en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 22

lees(ie) zondag week 22

Ook deze zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 22, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Dit keer zijn dat er extra veel. Ik wens je veel leesplezier.

4 Tips voor de leunstoelreiziger die het vakantiegevoel thuis bezorgen

Het woord “leunstoelreiziger” heb ik niet zelf bedacht. Ik zag het woord in een mail met inspiratie, nu op reis gaan even geen optie is. Omdat je nog niet “de hort op” kunt, ben je misschien op zoek naar mogelijkheden om je thuis te vermaken. Of maak je stiekem toch plannen voor straks, als alles weer voorbij is. Vandaar dat ik in deze blog 4 tips geef voor de leunstoelreiziger, die je vakantiegevoel thuis bezorgen. 

Fietsen over de Westfriese Omringdijk

Hou je van fietsen en ben je op zoek bent naar een mooie (tweedaagse) fietstocht? Dan is dit een aanrader. De fietsroute over de Westfriese Omringdijk van bijna 143 km gaat door polders, langs molens en stolpboerderijen die zo typerend zijn voor het Westfriese landschap. Maar je fietst ook langs het IJsselmeer en door steden met een oude historie.

Zelfservice bij de OV-fietsverhuur

Ik heb al jaren een OV-fietsabonnement, waarmee je op (bijna) ieder station een OV-fiets kunt huren. Zelfs op kleine stations vind je OV-fietsverhuur. En dat is handig. Want als je een stad wilt verkennen of als je je niet blauw wilt betalen aan parkeren, dan is een OV-fiets een uitkomst. En het huren van zo’n fiets is reuze makkelijk. En niemand hoeft jou erbij te helpen. Je huurt je fiets helemaal contactloos.

Op stap met de izi.TRAVEL app

Het is alweer even geleden dat ik een stadswandeling maakte met een routebeschrijving van de ANWB. Op zich was dat best te doen, maar achteraf gezien had ik het ook anders kunnen aanpakken. Met de iziTRAVEL app bijvoorbeeld. Een gratis app waarmee je een stad of omgeving kunt verkennen en alle nuttige informatie erbij cadeau krijgt. Off line, dus zonder roamingkosten! In Op stap met de izi.TRAVEL app lees je precies hoe de app werkt.

Koopzegels. Wat leveren die je op?

Mijn moeder spaarde al koopzegels. Destijds van de Gruijter, dat later Albert Heijn werd. Ik herinner me nog het stapeltje boekjes dat ze dan inleverde om er een aanzienlijk bedrag voor te innen. Dat zij dan weer besteedde aan een speciaal doel namelijk: de zomervakantie. Nu gaat AH stoppen met de papieren koopzegels en kun je alleen nog maar digitaal sparen. Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het gerust achter in een reactie.

5 Budgettips voor een dagje Rotterdam

Nog eventjes en we kunnen weer op stedentrip. En een stedentrip hoeft helemaal niet duur te zijn. Besparen en toch dat weekendje weg naar een leuke stad gaan best samen met de volgende 5 tips. Dit keer gericht op Rotterdam: een dynamische wereldstad aan het water. Waar altijd wat te beleven is.

8 Voordelen en tips voor vakantie in eigen land

Dit jaar vieren we noodgedwongen vakantie dichtbij huis en wordt dichtbij het nieuwe ver weg. En komen we op plekken die we anders misschien nooit gezien zouden hebben. Maar er zijn meer voordelen. In deze post vind je 8 voordelen én een aantal handige tips om van je vakantie in eigen land een groot succes te maken.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne Pinksterdagen,

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial