en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 23

lees(ie) zondag week 23

Het is weer zondag. Lees(ie) zondag. Dus als je zin hebt om wat blogs te lezen dan zit je hier goed. In deze blogpost zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 23, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Hoe werkt dat nou, zo’n blog?

Als je zelf een blog hebt, zoals ik dan weet je precies hoe dat werkt: zo’n blog. Dan weet je dat je onder het blogbericht je reactie kwijt kunt. En dat je het artikel ook kunt delen op sociale media. Maar of een willekeurige lezer; iemand die spontaan een kijkje komt nemen op Mam is de hort op dat ook weet. Misschien wel niet. Vandaar dat het hoog tijd wordt om je eens mee te nemen in de werking van mijn blog.

3 Dingen die je misschien niet wist over Harlingen

Je kent Harlingen misschien wel als vertrekpunt voor een vakantie of weekendje weg naar Terschelling of Vlieland. Maar eigenlijk ken je alleen de vertrekhal van rederij Doeksen, waar je met heel veel anderen wacht op de boot naar Terschelling of Vlieland. Toch loont het zeker de moeite om het centrum van dit leuke elf steden stadje te ontdekken. Want als je door het historische hart van Harlingen wandelt, loop je als het ware door een openluchtmuseum. In de binnenstad staan namelijk meer dan 500 monumentale panden! Maar er zijn meer dingen die je misschien niet wist over Harlingen. Zoals deze drie.

Welk bedrag kun je besparen als je een secret hotel boekt

Als je mijn blog een tijdje volgt dan weet je dat wanneer ik een city tripje maak, ik graag een secret hotel boek via Hotelspecials. Zeker vanwege de korting die het oplevert. Tijdens mijn jaarlijkse weekendje weg met mijn vriendin boek ik eigenlijk altijd een secret hotel en dat is in alle gevallen, goed bevallen. Inmiddels hebben wij in 5 verschillende secret hotels geslapen. Wat we hiermee hebben bespaard laat ik je zien in dit artikel.

10 Tips waarmee je kunt voorkomen dat de accu van je e-bike te veel verbruikt

Herken je dit? Je bent lekker aan het fietsen maar opeens zijn er op de display van je e-bike nog  maar een  paar streepjes te zien en je bent nog lang niet thuis. Dat je even net weet wat je moet doen om het verbruik van je accu te verlagen? Ik ben op onderzoek gegaan en vond 10 tips waarmee je kunt voorkomen dat de accu van je e-bike te veel verbruikt.

Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart

Dit artikel gaat over de Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart. Met welke kaart ben je beter uit? En als je uiteindelijk concludeert dat beide kaarten niets voor jou zijn dan heb ik nog een aantal tips voor je waarmee je ook voordelig naar het museum kunt.

Gratis autobingo voor vakantie in eigen land

Ga jij deze zomer met je gezin op vakantie in eigen land en wil je wat vermaak tijdens de autoreis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis door Nederland voor je heb gemaakt.

Tosti met pit

Heb je deze lekkere tosti al gemaakt? De rode uitjes maken hem net een beetje anders. En als je de rest van de ingrediënten in huis hebt kun je gelijk aan de slag. Het recept van deze tosti staat nu op mijn blog.

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial