en nog veel meer

Lees(ie) zondag week 24

lees(ie) zondag week 24

Het is weer zondag. Lees(ie) zondag. Dus als je zin hebt om wat blogs te lezen dan zit je hier goed. In deze blogpost zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 24, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

De leukste blote voetenpaden op een rijtje

Blote voetenpaden worden steeds populairder. En er komen er steeds meer. Want het is natuurlijk hartstikke leuk om op je blote voeten door de natuur te lopen en vaak liggen deze paden in de mooiste natuurgebieden. Zoals in de Doezumermieden; dáár ligt ‘t Blôde Fuottenpaad in Opende, op de grens van Groningen en Friesland. Maar er zijn meer van deze leuke paden? Waar die zijn lees je in deze post.

De leukste winkelstraten volgens Mam is de hort op

“De Zwanestraat – Kromme Elleboog” is verkozen tot Leukste Winkelstraat van Nederland 2016! Maar er zijn veel meer leuke winkelstraatjes in ons land. Maar weet jij die te vinden? Ik niet. Vaak liggen deze straatjes buiten het geijkte winkelgebied. Dus je wordt er niet automatisch naartoe getrokken als je in een “nieuwe” stad aan het winkelen bent. Vandaar dat Mam is de hort op je helpt in je zoektocht naar de leukste winkelstraten in bekende winkelsteden.
Welke winkelstraat mag er volgens jou niet in dit rijtje ontbreken?

Vakantiehuisjes in de Ardennen? Check dan eerst deze 7 Websites

Binnenkort kunnen we de grens weer over. Dus kunnen we ook op vakantie naar de Ardennen. Deze prachtige omgeving op een paar uur rijden vanaf Utrecht is een populaire vakantiebestemming. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het prachtige landschap met de bossen, vele riviertjes en kleine dorpjes heeft veel te bieden. Een ideale omgeving om een vakantiehuisje te boeken. Maar waar vind zo’n vakantiehuisje in de Ardennen? Ik vond 7 websites met de leukste vakantiewoningen.

Onder de loep: ANWB verkoopservice

Dit keer neem ik de ANWB verkoopservice “onder de loep”. Met de ANWB Verkoopservice kun je je auto verkopen, zonder dat je zelf moet onderhandelen met potentiële kopers. En dat is wel zo prettig! Maar hoe werkt deze verkoopservice? Wat kost het en kom je op deze manier echt van je auto af? Ik zoek het voor je uit. Maar ook of je met ANWB verkoopservice voordeliger uit bent dan wanneer je auto via andere websites verkoopt.

Wat vind ik het allerleukste aan vakantie?

Een poosje terug zag ik een tweet voorbij komen van Vakantaseren, met daarin de vraag “Wat vind jij nou het allerleukste aan vakantie?”
Je kon kiezen uit 3 antwoorden: Voorpret, onderweg zijn of herinneringen ophalen.
Die vraag zette mij aan het denken en resulteerde in deze post. Maar wat vind jij het leukste aan vakantie? En waarom?

Welke vakantiesouvenirs moet je meenemen? En welke beslist niet

Toen ik in Rome was viel het mij op dat op iedere straathoek vakantiesouvenirs werden aangeboden. Zodat je na afloop van je vakantie een herinnering mee naar huis kunt nemen. Daarnaast zijn er in je vakantieland altijd dingen die ze hier niet hebben of daar net iets lekkerder, beter of goedkoper zijn. Maar welke vakantiesouvenirs moet je meenemen? En welke beslist niet.

Bijkomende kosten die je vakantie flink duurder maken

Je herkent het vast wel. Je ziet online een leuke aanbieding die je eigenlijk gelijk wilt boeken. Maar tijdens het boekingsproces komen er allerlei bijkomende kosten bij, waardoor het eindbedrag dat je moet aftikken veel hoger is dan die aantrekkelijke aanbieding die je voorgehouden is.
Daar verbaas ik mij over. Erger nog, het maakt mij boos. Want er zijn nogal wat kosten die het eindbedrag kunnen opschroeven tot ongekende hoogte. Welke dat zijn lees je in deze post. 

Dit waren de blogs van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial