Lees(ie) zondag week 44

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag, dus ook vandaag zet ik alle artikelen van  afgelopen  week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 44, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

20 Handige apps voor als je de hort op gaat

Wist je dat je ter voorbereiding op een dagje uit of weekend weg prima je mobiele telefoon of je tablet kunt gebruiken. Er zijn namelijk heel veel handige apps die je kunnen helpen om leuke activiteiten, goedkope hotels, voordelige dagjes uit of je helpen de weg te vinden in een onbekende stad. In deze post vind je 20 handige apps voor als je de hort op gaat.

Opeens had iedereen een broodbakmachine. En ik ook

Heb jij een broodbakmachine en heb je ook weer zin om zelf brood te bakken? Met dit recept voor een Mediterraan meergranenbrood werd ik weer helemaal enthousiast om mijn broodbakmachine te gebruiken. Misschien jij ook.
Het recept staat op mijn website.

Vanaf 1 december 2020 mag een aantal vuurwerkproducten niet meer worden verkocht én afgestoken worden. Vandaar dat mensen nu al ‘over de grens’ vuurwerk gaan kopen.
Heb jij (net als ik) geen zin in dat geknal rondom de jaarwisseling? In deze post vind je een aantal vakantieparken, waaronder Topparken waar tijdens de jaarwisseling geen vuurwerk wordt afgestoken.

Leuke mondkapjes voor als je de hort op gaat

Mondkapjes: je hebt ze in alle soorten en maten. Van die saaie weg-werp dingen, maar ook trendy mondmaskers waarmee je best gezien mag worden. Want als je dan toch mét mondkapje de hort op gaat: dan wel graag een leuke.

Zijn de knooppuntenbordjes in de provincie Drenthe meestal wit-bruin. In de overige provincies worden ook andere kleuren gebruikt voor de markeringen.
Ik kreeg deze tip van Mat Maessen van het @wandelknooppunt.nl en heb dit inmiddels in het artikel Van knooppunt naar knooppunt wandelen. Zo werkt dat aangepast.

10 Redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Een paar jaar geleden schreef ik een blog over kassabonnen. En concludeerde ik dat het verstandig is om na een aankoop een kassabon te accepteren. Waarom? Dat vertel ik in deze blogpost.

Wat moet je doen als je met je auto te water raakt?

Weet jij wat je moet doen als je met je auto te water raakt? Ik zou niet weten wat ik ik dán moet doen. Bij de gedachte alleen al breekt het zweet mij uit. Vandaar dat ik mij eens heb verdiept in wat je moet doen als je in zo’n penibele situatie terecht komt.  Loop deze stappen eens rustig door. Dan weet je tenminste in theorie wat je moet doen.

Dit waren de artikelen van week 44. Volgende week verschijnen er weer nieuwe blogspots op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.