Kaartje sturen tijdens de coronacrisis? Check de laatste aanbiedingen

een kaartje sturen

Een kaartje krijgen is leuk, maar gebeurt nog maar sporadisch. Vandaar dat wij tijdens de coronacrisis massaal worden opgeroepen om ouderen en zieken een kaartje te sturen. En ondanks dat ik eigenlijk nooit ansichtkaarten verstuur – in deze blogpost vertel ik waarom – geef ik ook gehoor aan die oproep. Ik ben op zoek gegaan naar de LAATSTE aanbiedingen om online een kaartje te versturen. Want dat je elkaar even niet ziet, betekent natuurlijk niet dat je niet aan elkaar denkt.

Kaartje sturen tijdens de Corona crisis

In tijden van Corona zie ik nog steeds verschillende kaartenacties voorbijkomen. Kaarten speciaal om hulpverleners te bedanken, maar ook om ouderen te laten weten dat je hen niet vergeten bent. Maar eigenlijk is er altijd wel een reden om een kaartje te sturen. Toch doen we het niet vaak. Kaarten zijn duur en ook postzegels zijn prijzig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de laatste aanbiedingen. De beste acties voor dit moment heb ik op een rijtje gezet.

1. Greetz

Bij Greetz loopt nog steeds de actie om mensen een ‘hart onder de riem’ te steken. In samenwerking met Dela kun je via Greetz een gratis LIEVE-kaartje t.w.v. € 2,85 versturen. Vraag hier je unieke actiecode aan en je kunt gelijk aan de slag.

Daarnaast krijg je bij Greetz de hele maand november 25% korting op een kaart.  Dus wat let je om even naar de website te gaan er ook een te versturen

2. Hema fotoservice

Bij Hema hebben ze op dit moment ook een kaartenactie waarmee je je opa en oma een écht kaartje met jouw foto erop kunt sturen. Via de website van Hema maak je voor slechts € 2,– zo’n persoonlijke kaart die dan gratis wordt verstuurd.

3. Kaartje2go

Nog nooit een kaart verstuurd via Kaartje2go? De eerste kaart van maximaal 2,99 maak je helemaal gratis. Het enige wat je moet is je registreren als nieuwe klant en je gegevens in vullen.

Vergeet ook niet om ‘Ja, ik wil een gratis kaart…’ aan te vinken. Anders gaat het gratis feest niet door. In het winkelmandje zie je dat je kaart gratis is!

Kaartje2go.nl

Het enige dat je zelf betaalt bij deze acties is de postzegel. M.u.v. de Hema, daar is de kaart inclusief verzendkosten.

En als je een kaartje wilt sturen? Bij Kaartje2go hoef je niet te wachten tot er weer decemberzegels zijn. Je ontvangt nu al korting op je postzegels! Zij verlagen tot eind december de prijs van een postzegel naar het decembertarief van €0,86. Dat wordt volop kaartjes sturen tot het einde van het jaar!

Stuur jij in tijdens de coronacrisis vaker een kaartje?

4 Antwoorden op “Kaartje sturen tijdens de coronacrisis? Check de laatste aanbiedingen”

  1. Goeie tip, vooral die van de Hema met een zelfgemaakte foto, verder stuur ik nog heel regelmatig zelfgemaakte kaarten, en moet er dus voor naar de brievenbus, hetgeen op zich al een aardige wandeling is tegenwoordig, maar ach, dan kom ik ook nog eens buiten!

    1. Die kaarten van de Hema zijn zeker leuk en niet duur want voor dat bedrag wordt de kaart ook nog verstuurd. Loop je ook niet het risico dat je vergeet de kaart op de post te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.