Lees(ie) zondag week 49

Het is zondag, dus ik zet alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen niet alleen de artikelen van week 49 voorbij, ook de stukjes die ik op sociale media deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

4 Tips voor de leunstoelreiziger die je vakantiegevoel thuis bezorgen

Het woord “leunstoelreiziger” komt niet mijn koker! Dit heb ik niet zelf bedacht. Ik zag het woord in een mail met inspiratie, nu op vakantie in het buitenland even geen optie is. Omdat je niet “de hort op” kunt, ben je misschien op zoek naar mogelijkheden om je thuis te vermaken. Of maak je stiekem toch plannen voor straks, als alles weer voorbij is. Vandaar dat ik in deze blog een aantal tips geef voor de leunstoelreiziger, die je vakantiegevoel thuis bezorgen.

Herinneringen uit mijn jeugd bij de top 2000

Deze week kun je weer stemmen op de Top 2000 en daar geef ik graag gehoor aan. Hier thuis is het namelijk traditie om je lijst met favoriete nummers samen te stellen. Natuurlijk zijn er nummers die ieder jaar in mijn Top 2000 lijst komen te staan. De zogenaamde evergreens die mijn leven kleuren of horen bij een bepaalde periode. Die herinneringen ophalen uit mijn jeugd. Wat ook het thema wordt van MIJN top 2000. Benieuwd naar mijn lijst en welke herinneringen daarbij horen? In deze blogpost kunt je het lezen.

2 Bijzondere wandelroutes op de Holterberg

Een paar weken geleden was ik een weekend in Twente waar ik een mooie wandeling maakte. Vanaf de Holterberg kun je namelijk alle kanten uit. Vanaf het Natuurdiorama museum dat bovenop ‘de berg’ ligt, beginnen verschillende bijzondere wandelroutes zoals de Canadaroute, maar ook het Wereldtijdpad. Meer informatie over deze 2 bijzondere wandelroutes staan in deze post.

7 manieren om je autoruit ijsvrij te maken

Hoe maak je je autoruit ijsvrij als het flink heeft gevroren? Bedek je je autoruit of gebruik je een speciale ruiten ontdooispray? In deze blogpost deel ik 7 manieren om (snel) je autoruit ijsvrij te maken. Handig voor als het weer gaat vriezen.

De leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land

December is hét moment om een zomervakantie te boeken. En dan kun je een vakantiehuisje huren op één van de vele ‘bekende’vakantieparken. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzonder onderkomen in het bos, aan zee, of op een kleinschalig vakantiepark. In deze post heb ik de aanbieders van de leukste vakantiehuisjes nog op een rijtje gezet.

Dit waren de artikelen van week 49. Volgende week verschijnen er weer nieuwe blogspots op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.