Lees(ie) zondag week 4

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Vandaar dat ik de stukjes die in week 4 zijn verschenen in deze blogpost heb samengevat. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

10 activiteiten voor als je ‘s avonds de deur niet uit mag

Nu ik ‘s avonds geen kant op kan, wil ik weleens wat anders dan al die TV-programma’s met altijd dezelfde gasten en dito onderwerpen, waar ik niet echt vrolijk van word. Daarom ben ik zoek ben gegaan naar activiteiten die leuk zijn om te doen, waar je weinig dingen voor nodig hebt en die vaak ook nog eens gratis zijn. In deze blogpost vind je ze alle 10.

Wat je kunt doen tegen inbrekers op het platteland

“Inbrekers trekken naar het platteland” lees ik op internet. Criminelen hebben het tegenwoordig vooral op minder bevolkte gebieden voorzien. Het aantal inbraken en pogingen tot inbraak stijgt met 80 procent. Daar schrik ik van. Voelde je je vroeger enigszins veilig als je een (waak)hond had én een oprit met grind, die ongenode bezoekers moesten afschrikken. Tegenwoordig is een beveiligingssysteem geen overbodige luxe op het platteland. Voor deze blogpost duik ik in de wereld van de alarmsystemen.

Denk je erover om voor de komende jaarwisseling toch op zoek te gaan naar een vuurwerkvrij vakantiepark voor jou en je hond? Wellicht brengt dit artikel je op ideeën voor de komende jaarwisseling.

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet teveel weg. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Verjaardagscadeautjes van bedrijven. Wat schiet je ermee op?

Maandag was ik jarig. En ondanks Corona had ik best een leuke verjaardag. Want naast cadeaus van man en kinderen (ik heb een hele mooie platenspeler gekregen?) vond ik net als vorig jaar, ook een paar cadeaus van bedrijven in mijn mailbox. Variërend van korting op mijn volgende bestelling bij Bol.com tot een gratis tijdschrift naar keuze van Veronica magazine. Helaas zijn niet alle cadeautjes leuk om te krijgen. Want soms moet je eerst iets bestellen om – in dit geval korting – te krijgen. Dus of je er wat mee opschiet. Je leest het in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 4. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.