Lees(ie) zondag week 5

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Op zondag zet ik alle stukjes die in week 5 zijn verschenen nog een keer op een rijtje. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Workation in je eigen chalet

Droom jij ook weleens van een workation in je eigen chalet? Een eigen plek in de natuur, waar je naartoe kunt als jij dat wilt en ook nog eens in je eigen stijl kunt inrichten. Waar je je laptop kunt uitklappen om lekker aan het werk te gaan. In deze blogpost vind je alle voordelen van een (eigen) chalet die je kunt gebruiken om te recreëren maar ook om (thuis) te werken.

Gevulde broodjes met ham en ui uit de oven

Werk je de hele dag thuis en wil je wel eens wat anders tijdens de lunch? Deze gevulde broodjes met ham en ui zijn een ideaal lunchrecept en ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Daarnaast zijn er ook veel variaties mogelijk. Dus ook heel geschikt om restjes op te maken.

Wandelen is helemaal hip tegenwoordig. In deze blogpost heb ik de mooiste wandelroutes in het Dwingelderveld voor je op een rijtje gezet.

Gebruik maaltijdpakketten zonder ze te kopen

Je ziet steeds vaker reclames over kant en klare maaltijdpakketten zoals HelloFresh en Marley Spoon, die bij je thuis worden bezorgd. Maar ook Albert Heijn en Lidl proberen een graantje mee te pikken door kant-en-klare gemakdozen aan te bieden. Zelf laat ik me graag inspireren door de inhoud van zo’n samengesteld pakket en geef er dan mijn eigen draai aan. Want met een beetje creativiteit kun je zelf een “HalloVers” maaltijd op tafel zetten. Hoe je dat doet lees je in deze blogpost.

Fietsen met een hondenfietskar

Deze zomer hebben wij veel plezier gehad van onze fietskar, waardoor wij ook mét hond een stuk mobieler waren. Lijkt het jou ook leuk om in de zomer te gaan fietsen met een hondenfietskar? Die je net als een ‘gewone’ fiets kunt huren als je op vakantie bent. In deze post vertel ik hoe je fietsen met een hondenfietskar tot een succes kunt maken.

Plan een wandeldate, nu we niet mogen afspreken

Plan een wandeldate, nu we binnenshuis niet met elkaar kunnen afspreken. Want volgens de Rijksoverheid mag je buiten met maximaal 2 personen wel iets met elkaar ondernemen. Dat is weliswaar niet veel, maar het is altijd meer dan elkaar helemaal niet zien. In deze blogpost deel ik tips voor een geslaagde wandeldate.

Ik heb een sterretje in de voorruit. Wat nu?

Uit eigen ervaring weet ik dat een sterretje in je voorruit zo maar een flinke barst kan worden. En daar moet je toch niet aan denken als je de weersvoorspellingen voor de komende dagen hoort. In deze (weliswaar oude) blogpost vertel ik hoe je een sterretje eenvoudig kan laten repareren.

Dit waren de artikelen van week 5. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.