Lees(ie) zondag week 6

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. En dan zet ik alle stukjes van week 6 nog een keer op een rijtje. Dus als je die gemist hebt dan kun je ze nu teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Mijn nieuwe wandelschoenen van Decathlon

Als je gaat wandelen heb je niet zo veel nodig, dacht ik altijd. Een wandeling door de natuur kan gerust op mijn oude hardloopschoenen. Maar eigenlijk hebben die hun beste tijd gehad. En omdat ik toch regelmatig flinke wandelingen maak, besloot ik mezelf op een paar nieuwe wandelschoenen te trakteren. Maar wat zijn eigenlijk goede wandelschoenen? En waar koop je die, nu de meeste winkels nog steeds gesloten zijn? Ik help je op weg. In deze blogpost vertel ik meer over de wandelschoenen van Decathlon.

Ook deze week zijn er weer nieuwe volgers bijgekomen. Ben jij ook nieuw? Dan ben je hier van harte welkom. Ik vind het hartstikke leuk dat je mijn blog bent gaan volgen. Wat wil je van mij weten? Hoe ik heet? Waar ik woon? Waar de naam “de hort op” vandaan komt? Waar ik over schrijf? Ik zal het je allemaal vertellen.

Onder de loep: de Ommetje-app

Voor de rubriek “onder de loep” verdiep ik mij in de Ommetje-app van de Hersenstichting. Een app die mensen stimuleert om tenminste 1 keer per dag een wandeling te maken van twintig minuten. Voor deze blogpost ga ik uitzoeken hoe deze app werkt, of het installeren ervan een beetje eenvoudig is en waarom deze Ommetje-app zo populair is.

Op mijn blogpost over de Ommetje-app kwamen heel veel reacties. Zo leuk, want het komt niet zo vaak voor dat er spontaan een reactie onder een artikel wordt achterlaten. En dat is best jammer. Want ik hou wel van een beetje interactie. In deze blogpost vertel ik waarom ik het leuk vind om reacties te krijgen.

Lidl Plus: een app die echt voordeel oplevert

Ik had de Lidl Plus app al een tijdje op mijn telefoon, maar er nog nooit iets meegedaan. Totdat ik zag dat steeds meer mensen tijdens het afrekenen hun telefoon voor de scanner hielden, toen viel bij mij het kwartje. Want de Lidl Plus app is een digitale klantenkaart die echt voordeel oplevert. In deze post vertel ik waarom.

Comfortabel kamperen zonder eigen spullen

Hoewel we op dit moment massaal op ‘de schaats’ staan maak je misschien ook wel plannen voor komende zomer. Hoe zien jouw vakantieplannen eruit dit jaar? Ga je kamperen in eigen land of kies je toch voor het buitenland? Voor camping de Leistert in het Limburgse Roggel, schreef ik een blogpost over een comfortabele kampeervakantie, zonder dat je je eigen spullen hoef mee te slepen.

Wil je komende zomer toch liever kamperen in het buitenland? Maar dan wel in zo’n compleet ingerichte safaritent? Bij Vacanceselect vind je campingaccommodaties waaronder glampingtenten en luxe stacaravans. Bovendien vind je er ook vakantiewoningen op sfeervolle vakantieparken.

Bijkomende kosten die je vakantie veel duurder maken

In de nieuwste Kampioen van de ANWB, zag ik een leuke hotelaanbieding. Maar door alle bijkomende kosten werd deze veel hoger dan de aantrekkelijke aanbieding die je wordt voorgehouden. Want naast hoge reserveringskosten moet je sinds 1 februari 2021, per persoon en per boeking een SGR bijdrage van €5,- betalen. Maar er zijn nog meer (al dan niet terechte) bijkomende kosten. Welke dat zijn lees je in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 6. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.