Lees(ie) zondag week 7

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Daarom zet ik alle stukjes van week 7 nog een keer op een rijtje. Heb je die gemist? Dan kun je ze nu teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Tank niet op maandag!

Tank niet op maandag! Maar op welke dag dan wel? Als je de tankdagen in de gaten houdt kun je euro’s besparen! Maar wat doe je als je onderweg bent? Hoe vind je dan een goedkope pomp? In deze blogpost vind je tips om altijd voordelig te tanken.

De leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land

Nederland is op dit moment erg populair als vakantieland. Dus ben je op zoek naar een vakantiehuisje voor de zomervakantie, laat je dan inspireren door de verschillende mogelijkheden? Want je kunt natuurlijk een vakantiehuisje boeken bij Landal of Center Parcs. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzonder plekje in het bos, aan zee, op een attractiepark of midden in de natuur. Voor deze post ben ik op zoek gegaan naar de leukste vakantiehuisjes in eigen land.

5 Fijne campings voor vakantie buiten het hoogseizoen

Wat maakt een camping nou zo fijn? En waarom is de ene camping leuker dan de andere? Zocht ik vroeger op campings met vermaak voor de kinderen. Tegenwoordig stel ik toch andere eisen aan een tijdelijke vakantieplek. En ga ik het liefst naar een camping die ook buiten het seizoen wat te bieden heeft. In deze post vind je 5 fijne campings voor een vakantie buiten het hoogseizoen, in Nederland en niet ver over de grens. Die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn.

Ga je liever in het hoogseizoen naar het buitenland? Bij Vacanceselect vind je campingaccommodaties waaronder glampingtenten en luxe stacaravans. Bovendien vind je er ook vakantiewoningen op sfeervolle vakantieparken.

Variatie op stamppot boerenkool: de hartige boerenkooltaart

Nog één keer boerenkool. Maar dan wel een tikkie anders. Deze boerenkooltaart met spekjes en zoete aardappel is echt heerlijk. Probeer hem eens. Het recept staat op mijn website.

Van knooppunt naar knooppunt wandelen. Hoe werkt dat?

Het Fietsknooppunten netwerk is zo ingeburgerd dat iedereen wel weet hoe dat werkt. Van knooppunt naar knooppunt wandelen is minder bekend. Toch kun je met wandelnetwerken ook alle kanten op. Hoe van knooppunt naar knooppunt wandelen werkt leg ik je uit in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 7. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.