Lees(ie) zondag week 8

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Daarom heb ik alle stukjes van week 8 samengevat in deze blogpost en kun je ze gemakkelijk teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Een frisse kijk op: Staphorst

Als je Staphorst zegt dan zeg je klederdracht. Staphorst is één van de plaatsen waar vrouwen nog  in klederdracht lopen. Maar Staphorst heeft meer. In deze ‘Frisse kijk op Staphorst’ neem ik je mee in de onbekende kant van Staphorst.

Ontdek het Westerveld in 5 wandelingen

Voor het Recreatieschap Drenthe doorkruiste ik de afgelopen weken de oostkant van de gemeente Westerveld en kwam ik op wandelroutes die ik anders nooit had ontdekt. In deze post zet ik de leukste wandelingen in (het oostelijke deel van) het Westerveld op een rijtje.

Je kunt natuurlijk over de leukste vakantiehuisjes bloggen. Maar je kunt er ook eentje boeken. En laat ik dát nou gedaan hebben. Half april zit ik lekker een weekje in dit leuke vakantiehuisje van Molecaten. Krijg jij ook zin in een korte vakantie? In deze post vind je de leukste vakantiehuisjes, gewoon in eigen land.

Overnachten in de bajes! De beste aanbiedingen voor een nachtje in de cel

Waarom slapen in een ‘gewoon’ hotel als je ook in de bajes kunt overnachten? Voor ons vriendinnenweekend was ik op zoek naar een leuk hotel dat een beetje anders dan anders was. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik 3 gevangenissen die zijn omgebouwd tot hotel. In deze post kun je er niet alleen alles over lezen. Ik deel ook de beste aanbiedingen voor een nachtje in de cel.

Wat bedoelen ze toch met link in bio?

Als je mij volgt op Instagram dan zul je vaak dit tegenkomen: ga voor meer informatie naar de link in bio. Dit is een term die je vaak onderaan een post op Instagram ziet. Maar als je een bericht wilt lezen, dan is er geen linkje die je gelijk naar het volledige artikel brengt. In plaats daarvan stuit je op een verwijzing naar een link in bio. Maar wat bedoelen ze daar dan mee? In deze blogpost ga ik het uitleggen.

Een frisse kijk op: stadswandeling in Meppel

Hou je van wandelen en wil je op een leuke manier kennismaken met het rijke handelsverleden van Meppel? Maak dan eens een stadswandeling. Bijvoorbeeld de Van Weversdoek tot Everdoek route van het Recreatieschap Drenthe. Tijdens deze stadswandeling van 2,5 kilometer, maak je kennis met de historische binnenstad van Meppel, de grachten, oude pakhuizen en de Meppeler toren. In deze blogpost vind je alle informatie.

Heerlijke vakantieparken in Nederland, België en Duitsland

Dit waren de artikelen van week 8. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.