Lees(ie) zondag week 9

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Daarom heb ik alle stukjes van week 9 in deze blogpost samengevat en kun je ze gemakkelijk teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Met de hond naar het buitenland? Denk hieraan!

Als je met je hond naar het buitenland gaat moet er het nodige geregeld worden. Hij moet zijn eigen voer mee, zijn eigen kussen en speeltjes, maar hij moet ook gevaccineerd worden. En ga je buiten Europa? Dan heb je soms een gezondheidsverklaring of een bloedonderzoek nodig.Maar er is meer waaraan je moet denken? In deze blogpost geef ik je tips.

Prachtige kiek van Fotofabriek

In 2017 overleed mijn paard. Maar omdat hij al 32 jaar was kwam zijn dood niet onverwacht en had ik de afgelopen jaren veel mooie foto’s van hem gemaakt. Voor het geval dat. Want je weet maar nooit.Nu mijn paard niet meer in levende lijve in het weiland staat verdient hij natuurlijk wel een mooi plaatsje in onze Wall of Fame, zoals wij gekscherend onze wand met fotolijstjes noemen. Maar misschien is het nog wel leuker om de foto van onze Dewald – want zo heette ons paard – op een andere manier af te laten drukken. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om foto’s te presenteren waarom zou ik dan voor het doorsnee fotolijstje kiezen? In de post Prachtige kiek van Fotofabriek laat ik je verschillende mogelijkheden zien.

Hardcover of Vlakliggend Fotoboek A4 vanaf €9,95 + gratis verzending bij Fotofabriek!

Fiets mee door de Ooijpolder

In en om Nijmegen kun je prachtig fietsen. Op de website van het #Fietsnetwerk vind je diverse routes met verschillende afstanden die zijn opgezet volgens het knooppuntensysteem. Hierdoor kom je langs de mooiste plekjes. Zoals de 35 kilometer lange route door de Ooijpolder.

De route door de Ooijpolde fietste ik op een OV-fiets en dat was best pittig. Op een e-bike zou het natuurlijk veel makkelijker gaan. Overweeg jij om een e-bike aan te schaffen? Stella is al 10 jaar de beste e-bikespecialist! Je krijgt service op locatie en persoonlijke aandacht en de e-bikes zijn ook nog eens betaalbaar. Kijk eens op de website of vraag een brochure aan.

Winkelafspraak bij de Action

Donderdag jl. was het zover: ik kon eindelijk naar de kapper, maar ik had ook een winkelafspraak bij de Action. Ik mocht 10 minuten, gewapend met een boodschappenbriefje de Action door. En dat was na ruim 2 maanden winkelsluiting toch iets om naar uit te kijken. Heb je ook weer eens zin om naar de Action te gaan? In deze blogpost geef ik je tips om zo efficiënt mogelijk te winkelen in de Action.

7 recepten om de week zonder vlees moeiteloos door te komen!

Morgen begint de week zonder vlees die van 8 t/m 14 maart wordt gehouden. Dat betekent dat wij de komende week geen vlees eten of ons beperken tot vleesvervangers. Die zijn er genoeg en vaak zo smakelijk dat het hier in huis niet eens opvalt als ik stiekem de kipfilet vervang door iets tofu achtigs. Maar ik heb ook een aantal echte vleesloze recepten die ik hier op tafel zet zonder commentaar te krijgen. In deze blogpost deel ik voor iedere dag een vleesloos gerecht waarmee jij met een gerust gevoel voor de dag kunt komen.

Dit waren de artikelen van week 9. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.