Lees(ie) zondag week 10

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. In deze blogpost vind je een samenvatting van alle stukjes die in week 10 zijn verschenen zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

10 activiteiten voor als je ’s avonds de deur niet uit mag

Maandavond was er weer een persconferentie over het corona virus. Helaas was er weinig goed nieuws en ook de avondklok werd verlengd. Dus tot het eind van deze maand moeten we nog steeds om 21.00 uur binnen zijn. En moeten we onze avond anders besteden. Voor deze blogpost ben ik op zoek ben gegaan naar activiteiten die leuk zijn om ’s avonds te doen, waar je weinig dingen voor nodig hebt en die vaak ook nog eens gratis zijn. Heb je aanvullingen? Laat mij dat dan gerust weten.

Mijn vakanties door de jaren heen

Nu steeds meer mensen zijn ingeënt tegen het corona virus, durven veel mensen weer plannen te maken voor de komende zomervakantie. En wij dus ook. Toch wordt het geen vakantie met een caravan. Hoe onze vakanties de laatste jaren zijn veranderd lees je in deze blogpost.

10 redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Herken je dit? Een portemonnee vol met kassabonnen. Bonnetjes die je gedachteloos in je portemonnee stopt maar waar je eigenlijk niets mee doet. Behalve dan de bon die tevens een garantiebewijs is, die scan ik altijd in. Maar de rest. Weg ermee. Toch is het verstandig om na een aankoop een kassabon te accepteren. Waarom? Dat vertel ik je in deze blogpost.

4 Campingkaarten waarmee je voordelig buiten het seizoen kunt kamperen

Hou je van kamperen en ben je net als wij niet (meer) gebonden aan de schoolvakanties? Dan kun je profiteren van fikse kortingen. Er zijn namelijk verschillende campingkaarten waarmee je buiten het seizoen extra voordelig kunt kamperen. Ik heb er 4 campingkaarten gevonden waarmee je je voordeel kunt doen. Ook kun je lezen welke kampeerkaart mijn voorkeur heeft.

Moet je blij zijn met een GiftForYou cadeaukaart?

Als laatste deel ik nog een keer deze oude blogpost. Het is er eentje die heel veel is gelezen en waar ook veel reacties op kwamen. Want veel mensen zijn, net als ik niet zo blij met een GiftForYou cadeaukaart als cadeau. Mijn ervaring met GiftForYou lees je in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 10. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.