Lees(ie) zondag week 11

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. In deze blogpost vind je een samenvatting van alle stukjes die in week 11 zijn verschenen zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Fietsnetwerk apps? Welke gebruik jij en wanneer?

Bij een fietstocht gebruik ik meestal een fietsnetwerk app. Ik heb er dan ook 3 op mijn mobiel staan: het Fietsroutenetwerk, het Fietsnetwerk én Route.nl. Maar wat zijn de verschillen tussen deze fietsnetwerk apps. Wanneer gebruik je de ene en wanneer de andere? Voor deze blogpost zoek ik het voor je uit.

Rustpunt, een handige pleisterplaats op je fiets-of wandelroute!

Waarschijnlijk ben je onderweg weleens een bord met daarop Rustpunt tussen eikenhouten palen tegengekomen. Maar weet je niet wat het is. Een Rustpunt is een laagdrempelige voorziening die je vaak langs een fiets- of wanderoute vindt. Je mag hier zelf een bakje koffie maken en van het toilet gebruikmaken. Maar je kunt er ook je e-bike opladen en je band plakken. Kortom een handige pleisterplaats op je fiets-of wandelroute! Lees er meer over in deze blogpost.

Onder der loep: ANWB verkoopservice

Toen ik mijn 15 jaar oude Volkswagen Beetle van de hand wilde doen, had ik geen zin in gedoe of aan potentiële kopers aan de deur. Vandaar dat ik via de ANWB verkoopservice mijn auto probeerde te verkopen. Maar hoe werkt deze verkoopservice? Wat kost het en kom je op deze manier echt van je auto af? In deze ‘Onder de loep” zoek het voor je uit. Maar ook of je met ANWB verkoopservice voordeliger uit bent dan wanneer je je auto via andere websites verkoopt.

Welk bedrag kun je besparen als je een secret hotel boekt?

Misschien weet je dit nog niet. Maar als ik een city tripje maak boek ik graag een secret hotel boek via Hotelspecials. Zeker vanwege de korting die het oplevert. Inmiddels hebben wij in verschillende secret hotels geslapen en dat is altijd goed bevallen. Wat we hiermee hebben bespaard laat ik je zien in dit artikel.

Welke pannenkoek bak jij vandaag?

Op Nationale Pannenkoekdag deelde ik het recept van mijn favoriete pannenkoek, met mozzarella, tomaat en pesto. Wil je deze pannenkoek ook eens bakken? Dan is hier het recept.

Hoe kun je mooie foto’s maken op vakantie?

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als het om de provider van mijn mobiele telefoon gaat ben ik nogal honkvast. Ik ben al jaren klant bij Tele2 en dat bevalt mij goed. En dat geldt ook voor mijn studerende kinderen die iedere 2 jaar, als hun abonnement afloopt een nieuw abonnement mét telefoon kunnen uitzoeken. En ook in dat geval ben ik bij deze telefoonaanbieder beter uit, want er is voldoende keus. Mijn kinderen zijn namelijk veel kieskeuriger dan ik en weten precies wat ze willen. Voor deze blogpost, die ik schreef voor Tele2, verdiepte ik mij in de iPhone 11 en zette ik alle voordelen op een rijtje.

Dit waren de artikelen van week 11. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.