Lees(ie) zondag week 13

Het is Pasen, maar ook zondag: Lees(ie) zondag. In deze blogpost vind je een samenvatting van alle stukjes die in week 13 zijn verschenen zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

10 Tips waarmee je voorkomt dat de accu van je e-bike te veel verbruikt

Het zal niet de eerste keer zijn dat ik twijfelde of ik tijdens een fietstocht, met de bijna lege accu van mijn e-bike mijn eindbestemming zou gaan halen. Op de display van mijn fiets zijn nog maar een paar streepjes te zien en ik ben nog lang niet thuis. Wat kan ik doen om het verbruik van mijn accu te verlagen? Ik vond 10 tips waarmee je kunt voorkomen dat de accu van je e-bike te veel verbruikt.

Waarom kiezen mensen voor een Bed & Breakfast?

Op vrijdagavond kijk ik graag naar het programma Bed & Breakfast, dat weer wordt uitgezonden op NPO 1. Ik vind het reuze vermakelijk om te zien hoe (echt) paren elkaars B&B’s mogen beoordelen, maar ook enorm kunnen zeuren over allerlei pietluttigheden. Dus als het even kan zit ik klaar om me te verkneuteren bij het zien van alle verschillende etablissementen en over de eigenaars kan ik boekdelen schrijven.Waarom kiezen mensen voor een Bed & Breakfast of beginnen ze er een? Je leest het in deze blogpost.

Heb jij ook zo’n hekel aan boodschappen doen voor de feestdagen? In deze post deel ik mijn grootste boodschappenergernissen. Herkenbaar?

De Spitkeet: openluchtmuseum in het Friese Harkema

De Spitkeet is een openluchtmuseum even buiten het dorp Harkema, midden in de Friese Wouden. In dit themapark kun je zien hoe mensen op de Friese en Groningse heide halverwege de 19e en 20ste eeuw leefden. In deze blogpost lees je alles over dit kleine themapark, maar ook wat je nog meer in de Friese Wouden kunt beleven.

Onder de loep: Happen en Trappen

In deze blogpost neem ik Happen en Trappen “onder de loep”. Ik ga uitzoeken wat je kunt verwachten als je zo’n culinaire fietstocht boekt. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je voordelig uit bent met een Happen en Trappen arrangement. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Happen en Trappen “de hort op” wilt gaan”.

Dit waren de artikelen van week 13. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.