Lees(ie) zondag week 14

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Zoals iedere week vind je in deze blogpost een samenvatting van alle stukjes die in week 14 zijn verschenen zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Hoe vind je de weg in al die verschillende wandelroutes?

Er wordt wat afgewandeld tegenwoordig. Sinds de introductie van de Ommetje-app is heel Nederland in beweging en schieten de wandelroutes als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe weet je waar je moet zijn voor een korte route, hoe stel je zelf een route samen en die NS-wandeling van vroeger, bestaat die nog wel? Met deze blogpost help ik je om de weg te vinden in al die verschillende wandelroutes bij jou in de buurt of als je ergens anders wil wandelen.

Hoe je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen

Wekelijks gaan hier 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk, want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden die folders linea recta bij het oud papier. En dat is hartstikke zonde, omdat je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen. Alle aanbiedingen staan namelijk ook online. En dat scheelt een hoop papier. Hoe je de reclamefolders digitaal kan bekijken lees je in deze blog.

8 Caravantips van ‘diehard’ caravanners

Ga je deze zomer voor de eerste keer met een caravan of met een camper op vakantie? Dan zullen deze caravantips van ‘diehard’ caravanfanaten zeker van pas komen.

5 Jaar Mam is de hort op

Op 8 april 2021 bestaat Mam is de hort op 5 jaar. Vandaar dat ik het leuk vind om terug te blikken op hoe het allemaal begon. Want waarom begin je een blog? Hoe weet je waarover je wilt schrijven? En wat moet je doen dat het een succes wordt? In deze blogpost ga ik vertellen hoe het allemaal begon. Maar ook de populairste blogposts heb ik op een rijtje gezet.

Dit waren de artikelen van week 14. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.