Lees(ie) zondag week 16

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Zoals iedere week vind je in deze blogpost een samenvatting van alle stukjes die in week 16 zijn verschenen zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Help! Ons bed past niet door het trapgat

Verhuizen lijkt een peulenschil als je een verhuisbedrijf inschakelt. Toch kun je ook dan voor verrassingen komen te staan. Want toen wij verhuisden van een woonboerderij naar een twee-onder-een-kapwoning, kwamen we erachter dat ons bed niet door het trapgat kon. En daar had niemand op gerekend. Wat nu? Je leest het in deze blogpost.

Comfortabel kamperen zonder eigen spullen

Hoe zien jouw vakantieplannen eruit dit jaar? Misschien toch anders dan je je had voorgesteld. Want wellicht leefde jij net als ik, in de veronderstelling dat we komende zomer wel weer naar het buitenland zouden kunnen. Maar als ik de zoveelste persconferentie beluister, zitten de grenzen nog steeds potdicht en wordt het weer een vakantie in eigen land. Daar is natuurlijk niets op tegen. Nederland heeft heel veel mooie plekken. En als je kiest voor een huisje op een recreatiepark, dan kun je heel verantwoord vakantie vieren. Maar hou je meer van kamperen? Ook zonder eigen kampeerspullen kun je comfortabel kamperen.

Fietsen met een hondenfietskar

Het lijkt zo leuk: fietsen met een hondenfietskar. Die je net als een ‘gewone’ fiets kunt huren als je op vakantie bent. Zodat je gezellig met je viervoeter op pad kunt gaan. Toch lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. In deze post vertel ik hoe je fietsen met een hondenfietskar tot een succes kunt maken.

Welke hobby heb jij opgepakt tijdens de lockdown?

Sinds de corona maatregelen is het leven heel anders geworden. De meeste winkels zijn nog alleen op afspraak open, we werken al maanden thuis, onze kinderen mogen maar beperkt naar school en ook onze reisbewegingen moeten het ontgelden. We zitten nog steeds in een lockdown. En daar lijkt geen eind aan te komen. Toch zijn er dingen die je nog wel kunt ondernemen. Je kunt namelijk een oude hobby oppakken. Of juist met een nieuwe beginnen. Welke hobby heb jij opgepakt tijdens de lockdown?

Dit waren de artikelen van week 16. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.