Lees(ie) zondag week 17

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Zoals iedere week vind je in deze blogpost een samenvatting van alle stukjes die in week 17 zijn verschenen zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Workation in je eigen chalet

Droom jij ook weleens van een workation in je eigen chalet? Een eigen plek in de natuur, waar je naartoe kunt als jij dat wilt en ook nog eens in je eigen stijl kunt inrichten. Waar je aan de eettafel je laptop kunt uitklappen, kunt inloggen om lekker aan het werk te gaan. Heerlijk toch?

Nu we meer thuiswerken ga ik steeds vaker wandelen. Om daarna met frisse moed achter mijn laptop te kruipen. Wat eigenlijk ook heel goed zou kunnen is een (vakantie) chalet in de natuur. Dat je ook kan gebruiken voor een zogenaamde workation. Voor De Bergjes, chalets en caravans verdiepte ik mij in de mogelijkheden van een eigen chalet.

Molencaten de Koerberg: een plek om de Noord-Veluwe te ontdekken

Omdat we dit jaar niet op wintersport konden, wilden we er toch een weekje tussenuit. Maar waar ga je naartoe nu je nog steeds niet naar het buitenland kunt en toch (corona proof) vakantie wilt vieren? Dat wordt dus een vakantiehuisje in eigen land. En dan is Molencaten de Koerberg een prima plek om de Noord-Veluwe te ontdekken. In deze blogpost deel ik mijn ervaring met ons vakantiehuisje. Maar ook tips om de omgeving te ontdekken.

Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart

Als je een VIP-kaart van de BankGiro Loterij hebt dan kun je gratis naar het museum. Dat is natuurlijk leuk meegenomen, maar je speelt ook mee met de BankGiro Loterij. En dat kost geld. Dus hoe gratis is dan dat museumbezoek? Dit artikel gaat over de Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart. Met welke kaart ben je beter uit? En als je uiteindelijk concludeert dat beide kaarten niets voor jou zijn dan heb ik nog een aantal tips voor je waarmee je ook voordelig naar het museum kunt.

Mijn nieuwe wandelschoenen van Decathlon

Als je gaat wandelen heb je niet zo veel nodig, dacht ik altijd. Een wandeling door de natuur kan gerust op mijn oude hardloopschoenen. Maar eigenlijk hebben die hun beste tijd gehad. En omdat ik toch regelmatig flinke wandelingen maak, besloot ik mezelf op een paar nieuwe wandelschoenen te trakteren. Maar wat zijn eigenlijk goede wandelschoenen? En waar koop je die, nu de meeste winkels nog steeds gesloten zijn? Met deze blogpost help ik je op weg.

Gratis autobingo voor vakantie in eigen land

Ga jij deze zomer of in de meivakantie met je gezin op vakantie in eigen land en wil je wat vermaak tijdens de autoreis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis door Nederland voor je heb gemaakt.

Vakantiepark Beerze Bulten

Dit waren de artikelen van week 17. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.